barátok közt utolsó része díszletek
(Fotó: RTL Sajtóklub/Blikk)

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az RTL Klub huszonhárom évig tartó, ikonikus szappanoperájának utolsó részeit idén tavasszal forgatták le, azaz már csak idő kérdése volt, mikor bontják le véglegesen a díszleteket is. Most ez is megtörtént, a Blikk értesülései szerint végérvényesen megsemmisült a Rózsa bisztró, Novák Laci kisboltja és dr. Balogh Nóra irodája is. Az újság értesülései szerint, elképzelhető, hogy a rajongók is hozzájuthatnak a díszlet egy-egy darabjához és ikonikus tárgyaihoz. A Barátok közt utolsó része pár hét múlva kerülhet adásba.

várkonyi andrás barátok közt vili bácsi
Vili bácsi lakása is már csak lapraszerelt állapotban létezik (Fotó: RTL Sajtóklub)

A legtöbb tárgyat, ruhadarabokat, amik egy-egy karakterhez köthetők, maguk a színészek kapták meg ajándékba, vagy éppen a stábtagok vihették haza. Azonban lesznek olyan díszlet elemek is, amiket pénzzé tesznek. A sorozat kreatív producere, Ondruss Ilona a Fókusznak korábban utalt arra, hogy készülnek egy jótékonysági árveréssel is. „Tervezés alatt áll, hogy ilyen formán adjunk el ikonikussá vált darabokat.”

„Mivel a forgatás két hónapja befejeződött, ezekre már nincs szükség. Sok minden került raktárba és folyik az egyeztetés arról, hogy mit hogyan hasznosítunk, esetleg felhasználja-e egy következő produkció vagy eladjuk őket” – tette hozzá a Barátok közt munkatársa. A Barátok közt utolsó része hamarosan, július közepén kerül adásba.

Ezeket az aktuális híreket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •