kóma
(fotó: pixabay/parentingupstream)

Tíz hónapot töltött kómában Cristina Rosi egy korábban átvészelt szívroham után. Amikor magához tért az olasz hölgy, az orvosok elárulták neki, hogy kislánya született.

Édesanya lett a kóma alatt

Tíz hónappal ezelőtt esett kómába Cristina Rosi, aki korábban Monte San Savino-ban élt, egy toszkán városkában. A 37 éves nő hét hónapos terhes volt, amikor teljesen váratlanul szívrohamot kapott. Állapotát sikerült ugyan stabilizálni, ám a kismama mégis kómába került. Az orvosoknak nem volt más választásuk, az öntudatlanul fekvő édesanyát sürgősségi császármetszésnek vetették alá, és világra segítették lányát, Caterinát.

anyuka
(forrás: dailymail.co.uk)

A frissen édesanyává vált nőt, miután felébredt a hosszú kóma után, orvosai tájékoztatták, hogy a kislánya megszületett és teljesen egészséges. A sors kegyessége, hogy a gyermek pont édesanyja előtt mondta ki első szavát a kórteremben. Ez pedig nem volt más, mint a Mamma. A kóma után visszatérő feleség nem is lehetett volna boldogabb. Az orvosok eltávolították a lélegeztető csöveket, így Cristina már egyedül tud lélegezni és enni is. Az anyuka természetesen hosszas gyógykezelésre szorul, ezért átszállították egy ausztriai központba, ahol megkezdték a neurológiai kezelését. Férje pedig gyűjtésbe kezdett, mivel a külföldi gyógykezelés hatalmas költséget jelent a család számára. Eddig összesen 63 millió forintot sikerült összegyűjteni, így remélhetőleg a fiatal asszony mihamarabb visszatérhet családjához.

További színes híreinket itt találod: 

(forrás: dailymail.co.uk)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •