barátok közt vége legjobb jelenetek
(Fotó: RTL klub)

A rajongókat főként, de talán az ország nagy részét is meglepte hír, miszerint jövőre véget ér Magyarország leghosszabb, valamint a világ ötödik leghosszabb, még most is gyártásban lévő napi szappanoperája. A Barátok közt megszűnésének oka a magas, évi akár milliárdos költségek, valamint a hanyatló nézettségi adatok. A sorozat utolsó részei előreláthatólag 2021 nyarán kerülnek képernyőre.

A Barátok közt megszűnése kapcsán most visszatekintünk az elmúlt 22 évre, a legemlékezetesebb jelenetek segítségével. A Media1 összegyűjtötte a tíz legszórakoztatóbb vagy épp legemlékezetesebb jelenetét a fénykorában akár 2 millió néző elérésére is képes sorozat 22 évéből.

10. Holman Hanna és a számítógépe

Nyilván ma már sokkal jobb számítógépek kaphatók, mint amiről szó van a jelenetben, szóval ez még önmagában nem is vicces, de amikor az egyik szereplő megkérdezi Holman Hannát (Nyári Diána), hogy lehet-e vele e-mailezni, az azért mosolyt csal az ember arcára.

9. Kinga nem ússza meg szárazon

Nádor Kinga (Som-Balogh Edina) és Fekete Alíz (Nagy Alexandra) között egy heves vita alakul ki, aminek következtében hirtelen lángra kap az asztal, mire Alíz halált megvető bátorsággal képen önti Kingát egy vödör vízzel. Végül azért a tüzet is eloltja.

8. Liftes baleset

Hogy a drámát fokozzák, a sorozatban időről időre búcsút kellett venni néhány szereplőtől, és ezt olykor egészen meghökkentő módon oldották meg a sorozat alkotói.

A Barátok közt legemlékezetesebb jelenetei a következő oldalon folytatódnak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3