hop on-hop off hajójárat dunakanyar
Egész nyáron vár a kedvező hop on-hop off Dunakanyar-hajójárat (Fotó: Mahart PassNave)

Hiánypótló szolgáltatást hozott létre a Mahart PassNave Kft. a Dunakanyaron azzal, hogy hop on-hop off hajójáratot indított a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon. Menetrendszerinti hajók már eddig is indultak Budapestről a Dunakanyar különböző településeire, azonban a hop on-hop off hajójárat sokkal kötetlenebb lehetőségeket biztosít a kirándulni vágyók számára.

A Mahart PassNave Kft. a MÁV-val kooperálva a lokális közlekedést elősegítő, ingyenesen igénybe vehető vonatpótló hajójáratot üzemeltetett az elmúlt napokban Nagymaros és Zebegény között. A járat sikerén felbuzdulva a társaság július 3-tól egy hop on-hop off hajójáratot is indít a Dunakanyar és környező városainak turizmusának kiszolgálása és beindítása érdekében.

Fedezd fel a Dunakanyar látványosságait a vízről

Hop on-hop off: bárhol fel- és leszállhatunk

A járattal a Dunakanyar települései közül a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon lehet hajózni a nyár folyamán. A szolgáltatás új lehetőséget kínál a turisták és a helyi lakosok számára, akik mindkét part szépségeit szeretnék megismerni. A kerékpárral érkezőknek sem kell lemondaniuk a hajózásról, a járaton ugyanis kerékpár is szállítható.

A járatra az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik állomáson ki- és be is tudnak szállni a hajóra. A napijegy egységesen mindössze 500 forintba kerül személyenként, a kerékpár után további 200 forintot kell fizetni. A Dunakanyar hop on-hop off hajójárat menetrendjét, valamint részletes információkat a Mahart hivatalos oldalán találjátok.

Forrás: Turizmus.com, Mahart PassNave Kft.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •