hajdú péter barátnője instagram
(Fotó: Hajdú Péter/Instagram)

Hajdú Péter pár napja egy koronavírus gyorsteszt fotójával osztotta meg követőivel, hogy ő és barátnője, Eszter elkapták a koronavírus rettegett delta-variánsát. Hajdú Péter vasárnap aztán élőzött egyet Instagram-oldán, a közel 40 perces videóban részletesen beszámol eddigi covidos élményeiről. Tipp: Kétmillió forintos biciklire cserélte luxusautóját Berki Krisztián

Hajdú Péter: nagyon komoly pszichés teher, ha azt mondják neked, hogy covidos vagy

Az élő bejelentkezés során a műsorvezető elmondta, hogy a delta variáns nála egy minimális tünetekkel járó fertőzés volt, ami nagyban köszönhető annak, hogy már megkapta az oltásokat, írja a Blikk.

Hajdú több orvossal is konzultált. Ők azt mondták neki, hogy figyelje magát és a tüneteket, mert még nem sokat tudni arról, hogyan zajlik le a betegség az oltottaknál. „Hál Istennek nem volt komoly” – mondta.

 

„Félelem az volt bennem” – vallotta be Hajdú, aki magát elég hipochondernek tarja, de örül annak, hogy a szaglás és az ízek elvesztésével sikerült megúszniuk a betegséget. Hajdú Péter elmondta, hogy jelenleg is pozitív a tesztje, így nem fogadhat senkit, de mindenkit arra buzdít, hogy oltassák be magukat, mert nagyon nem mindegy, hogy az ember kórházba kerül ha elkapja, vagy megússza könnyebb tünetekkel.

Hajdú Péter a 40 perc alatt nem győzte hangsúlyozni, hogy a vírus nem hit kérdése, és hogy az oltás életet menthet. Azt sem rejtette véka alá, hogy mennyire felhúzzák azok az emberek, akik még mindig kételkednek a vírus létezésében.

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •