Budapest Autó Show _8
Közel 60 autót nézhettek meg testközelből a rajongók - ez itt a ŠKODA KAMIQ

Számos autós újdonság debütált hétvégén a Budapest Auto Show-n, amelyet harmadik alkalommal szerveztek meg a Millenáris B pavilonjában. Ezúttal 13 márka csaknem 60 autóját tekinthették meg vagy próbálhatták ki az érdeklődők. Idén már a motorok is megjelentek a kiállítótérben. Összesen 7 márka hozta el 16 modelljét.

Budapest Auto Show: közel 60 autó várta idén a rajongókat

Köztük olyan, általunk is bemutatott újdonságok, mint a DS 3 CROSSBACK, a Ford Ranger Raptor, a Lexus UX, a Peugeot 508 SW, a Renault Zoe és az új Clio, a ráncfelvarrott Škoda Superb, amely idén ünnepli a 85. évfordulóját. Valamint a megújult Volkswagen Passat, továbbá a Toyota Proace City Verso.

A motorok közül pedig az alábbiakat állították ki: Livewire, amely az első elektromos Harley Davidson, Labretta V 125 Tri Color, a Malaguti új kétkerekűi: a Dune 125, az RST és a Medison 300.

A kiállítás részeként számos gyermek és felnőtt programmal készültek a szervezők. Az érdeklődők hallhattak vezetéstechnikai előadást, használt autós tippeket és téli abroncsokkal kapcsolatos tanácsokat is. A legszerencsésebb látogatók egy-egy teljes szett gumiabronccsal távozhattak.

Mi is kint voltunk a budapesti kiállításon, ahogy a szeptemberi Frankfurti Autószalonon is – az idei év nagy durranásait szerencsére mindkét helyen testközelből láthattuk.