tóth-zsiga nóra és a fehér bmw x1

Tóth-Zsiga Nóra, aki Faragó Melindát alakítja a népszerű tévésorozatban, egy 140 lóerős, dízel, automataváltós fehér BMW X1 boldog tulajdonosa. Mielőtt megvette volna az álomautóját, tucatnyi egyéb modellt megnézett. Ám végül az X1 formája levette a lábáról, és ő nem tudott neki ellenállni.

Gyönyörű ez a fehér BMW X1. A formája mellett fontos volt számodra a színe is?

Igen, az volt. Mindenképpen fehér autót szerettem volna, más szín nem is tetszett igazán. Szerintem nagyon elegáns és nőies szín a fehér. És mindenhez passzol. (Ha érdekel, hogy az autó színe miként fejezheti ki a személyiségedet, olvasd el cikkünket: Piros, fehér vagy zöld? Mutatjuk, mit árul el rólad az autód színe)

tóth-zsiga nóra fehér bmw-ben

Mit szeretsz az autódban?

Szeretem, hogy kényelmes és biztonságos, szeretem a formáját, a megjelenését. Úgy tekintek rá, mintha a második otthonom volna.

A fehér BMW X1 előtt milyen autód volt?

Egy Peugeot 207 CC-t vezettem, ami egy igazi kis csajos kabrió volt. Őt is nagyon imádtam!

tóth-zsiga nóra és a fehér bmw x1

bmw kormány

Mit jelent neked a vezetés?

A vezetés nekem nagyon fontos és értékes időtöltés. Vezetés közben tudok kikapcsolni. Élvezem az utazást, és közben átgondolom, értékelem a napomat. Sokat utazom az országban, mindig van nálam egy kis bőrönd, ha esetleg munka vagy családlátogatás miatt nem mennék haza. Szóval, gyakorlatilag második lakásként használom a kocsim, olyan sok időt töltünk együtt. (Tudtad, hogy Király Lili, a 2014-es Miss Balaton győztese is bőröndökkel teli csomagtartóval indul mindig útnak?: Bőröndöket és egy teljes evőeszközkészletet rejt Király Lili szépségkirálynő autója)

A következő oldalon kiderül, hogy mi köze van a fehér BMW X1-nek a lovakhoz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2