Úgy tudom, hogy lovagolni is a fehér BMW X1-gyel szoktál megérkezni.

tóth-zsiga nóra és a fehér bmw x1Igen. Sokat lovagolok, kényelmesebb kimenni a lovardába egy ilyen autóval, illetve a családom egy része is olyan helyen él, ahova könnyebb ezzel a kocsival megérkezni. Gyakran járok vele terepen, vidéki lány vagyok, néha a nosztalgia hevében kiautózom vele a nagyszüleimhez is. Jól teljesít terepen az X1, mivel könnyen alkalmazkodik az útviszonyokhoz, nem pattog, erős autó.

A fotózáson magassarkúban voltál. Vezetni is ilyen cipőben szoktál?

Mindig magassarkúban vezetek, nekem ez a biztonságos, ehhez szoktam. Még amikor vezetni tanultam, akkor is magassarkúban mentem az órákra. Igaz, az oktatóm az első órán levetette velem, de aztán végül beadta a derekát, és megengedte, hogy magassarkúban gyakoroljak. A vizsgára azért nem mertük bevállalni, ott sportcipőben vezettem. (Szerkesztőségünk tesztelte, hogy hogyan lehet magassarkúban vezetni. Nézd meg a videót: Tudsz magassarkúban vezetni? Mutatjuk, hogyan kell jól csinálni!)

tóth-zsiga nóra és a bmw x1

Sosem adódott abból baj, hogy magassarkú volt rajtad vezetés közben?

Eddig szerencsére egyszer sem fordult elő, hogy beakadt volna a cipőm sarka, vagy hogy elcsúszott volna a szőnyeg. Erre mindig figyelek, mielőtt elindulok. Az X1-ben egyébként is tépőzárral van rögzítve a szőnyeg. Többek között ez is fontos szempont volt számomra, amikor végül letettem a voksomat a fehér BMW X1 mellett. (És hogy milyen szempontok fontosak még a nőknek autóvásárláskor? Mutatjuk: Hogyan vásárol egy nő autót? Neki sem csak a szín számít!)

Ha további érdekességekre vagy kíváncsi a BMW X1 modellel kapcsolatban, akkor olvasd el tesztünket: BMW X1 plug-in hibrid: a kapcsolatunk nehezen indult, de végül megszerettük egymást

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2