suzuki vitara limited edition és korok fatima

Októbertől színesíti az utakat a hazai utcakép egyik legmeghatározóbb szereplőjének limitált kiadású verziója, a Suzuki Vitara Limited Edition – az újítások az eddig megszokott kényelmet és minőséget emelik új szintre. Ez is érdekelhet: Suzuki Vitara: a családi autók koronázatlan királynője. Mutatjuk, miért lehet szeretni!

Üde színfolt a márka kínálatában

A különleges modell a palettában már ismert GL+ és GLX felszereltséggel érkezik, ehhez kapott új, indigókék karosszériaszínt, galaktikus szürke metál tetőt, valamint egyedi külső és belső tartozékokat.

A Suzuki Vitara Limited Edition karakteres megjelenését mélykék színe mellett a matt fekete hűtőrács és az első lökhárító erősíti, de ugyanilyen színű díszítést kapott a nappali menetfény és az oldalsó sárvédő is, ezek elegánsabb külsőt kölcsönöznek az autónak. A beltér újdonsága a Vitara japán írásjelekkel díszített Kanji vagy Tough style órája.

A limitált kiadás üde színfolt a Suzuki évek óta népszerű modelljei között, de annak is ékes bizonyítéka, hogy időről időre akkor is képes megújulni a márka, amikor a mindenkori autópiacot érintő változások és gazdasági körülmények nem feltétlen teszik ezt könnyebbé.

suzuki vitara limited edition

Körbeölel a kékség

A limitált kiadású modell más szempontból is új fejezetet nyitott a Suzuki életében: a márka hazai történetében először fordul elő, hogy egy modell reklámarcává nemzetközi színtéren is elismert magyar sportoló válik. A szabadtüdős mélymerülés világbajnokával és világrekorderével, a Korok Fatima főszereplésével forgatott kampány szlogenje, a „Körbeölel a kékség” is a modell különleges színére utal.

Fatima 2023 júliusában a Bahamákon rendezett Vertical Blue névre hallgató versenyen 102 méter mélységig merült, felállítva ezzel a szabadtüdős mélymerülés szabad merülés versenykategóriájának új világrekordját.

suzuki vitara limited edition suzuki vitara hűtőház suzuki vitara érintőképernyős kijelző

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •