Cseh László
(fotó: Facebook.com/Cseh László)

Cseh László lerántotta a leplet a dátumról, hogy mikor vonul vissza. Noha már több helyen is pedzegette karrierjének végét, azt mégsem gondolta volna senki, hogy ennyire közel van az időpont.

Visszavonul Cseh László

Cseh László a DIGI Sport híradójában jelentette be, mikor tesz pontot pályafutásának végére. A bejelentés sok rajongót és sportkedvelőt megrázott, hiszen a 35 éves úszó nagyon korai dátumot határozott meg.

“Az tudom, hogy Tokióban bármelyik lesz is – mondjuk a középfutam vagy a döntő – az utolsó úszásom, akkor az nemcsak ott, hanem az egész pályafutásom utolsó úszása lesz – jegyezte le a televízióban elhangzott szavakat a Blikk. – Eldöntöttem, hogy ha továbbmegyek, akkor Tokióban lesz az utolsó versenyem, ha nem, akkor ez az Eb volt az utolsó, igazi nagy versenyem. Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást. Lehet ezt még sokáig húzni-halasztani, meg sanyargatni magamat, de egyszer megálljt kell parancsolni az őrületnek”

Cseh László
(fotó: Facebook.com/Cseh László)

A döntést természetesen nem egyedül hozta meg a világklasszis sportoló. Feleségével, Diánával közösen jutottak erre az elhatározásra. Nem titok ugyanis, hogy már nagyon régóta szeretnének gyermeket vállalni, amibe viszont nem fér bele, hogy Laci állandóan úton legyen. A visszavonulás talán segíthet a pár, ezen öt éve tartó problémáján is. Azt pedig, hogy László mit fog csinálni visszavonulása után, részletesen kifejtette Friderikusz Sándor műsorában, amiről korábban mi is beszámoltunk: Megcsalás, karrier és gyermekáldás: Cseh László úszó és felesége története

További sztárhíreink is érdekelhetnek: 

(forrás: blikk.hu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •