mustang shelby cobra corata monika

Corata Mónika életében mindig is nagy szerepet játszott a divat, korábban évekig fodrászként dolgozott, majd 2013-ban gondolt egyet és megalapította saját divatmárkáját. A Pomme Verde azóta az egyik legsikeresebb hazai gyártású street fashion márka. A sikeres divattervező azonban nemcsak a vállalkozásában és a divatban bevállalós, hanem az autóválasztásban is. Mónika tűzpiros 300 lóerős amerikai izomautójáról, egy Shelby Mustangról, a vezetés iránti rajongásáról és természetesen az általa alapított divatmárkáról mesélt nekünk. Ez is érdekelhet: Rezes Judit szerint a BMW i8 „befekszik a kanyarba, mint cica az ágyba”

Hogyan, mikor került hozzád a Mustang?

Néhány éve vásároltuk külföldön, első látásra szerelem volt! Szuper és vagány családi autó. (A Mustang elektromos változatát mi is kipróbáltuk:Ford Mustang Mach-E: felvillanyozott minket a 346 lóerős elektromos sportautó)

Gyönyörű színe van! A színválasztás tudatos volt?

Egy autónál fontos a színvilág is, mindenképp egyedit szerettünk volna. Nem volt konkrét elképzelésünk, hiszen fehérben és feketében is volt már Mustang a háznál, de más színekben is kedveljük. A piros-fekete kombináció pedig egyből megfogott minket.

Miért szereted ezt az autót? Mire használod?

mustang shelby
Mónikának divattervezőként fontos egy autó dizájnja, szereti a sportos, az elegáns és a nagy autókat is

Mert sportos, fiatalos, lendületes, akárcsak a ruháim! Szeretem azt az élményt, amit vezetés közben nyújt. Csak alkalmanként használjuk, hiszen nem egy hétköznapi autó, leginkább hétvégékre indulnak be a paripák.

A 300 lóerőt könnyen kezeled?

Mondhatni igen, persze ehhez érezni is kell az autót. Mivel brutál erős és jellegzetes a hangja, sokszor úgy érzi magát benne az ember, hogy már elinduláskor százzal hasít. Egy ilyen autót vezetni igazi életérzés! Ezt se hagyd ki: Ezek az elmúlt 60 év legdögösebb Ford Mustang modelljei

A következő oldalon többet is megtudhatsz Corata Mónika autójáról.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2