cinthya dictator louvre molnár tamás instagram
(Fotó: cinthyadictator/Instagram)

Cinthya Dictator és szerelme, Molnár Tamás nemrég Párizsba utaztak, ahol többek között a Louvre-ban is jártak, szúrta ki a Blikk.hu. Egy szelfi miatt azonban kis híján nagy bajba került a magyar divatikon. Ez is érdekelhet: Elbűvölő fotót osztott meg kislányukról Tóth Gabi férje

Maszk nélküli jobban mutat a szelfi, gondolta Cinthya Dictator

Cinthya Dictator, mint minden turista, aki valaha is ellátogatott a Louvre-ba, készített egy képet a múzeum egyik leghíresebb festményéről, Leonardo da Vinci Mona Lisájáról. A tökéletes szelfi érdekében a fashionista egy röpke pillanat erejéig levette a maszkját, pechére a szemfüles biztonsági őrök azonnal észrevették a kihágást, és egyből intézkedtek.

„Nem életem fotója, viszont Monáról jól sikerült. Az öröm az ürömben, hogy nem kellett sorba állni. Viszont a lecsalt maszkom miatt kis híján kitoloncoltak a múzeumból” – írta Mona Lisa festményével készül fotójához Cinthya Dictator.

A divatikon egy korábbi bejegyzésében mesélte el, hogy régi álma teljesült, amikor idén eljutott Párizsban. Az eredeti terv szerint 2020 januárjában, a 30. születésnapja alkalmából utaztak volna el párjával a szerelem városába, ám terveiket meghiúsította a covid-járvány. „Teljes tudatában vagyok a világban történt borzalmaknak, és együttérzéssel fordulok mások felé. Azonban ezt az időszakot együtt csináltuk végig. Most picit fellélegezve szeretném megköszönni, hogy kitartottunk egymás mellett és minden nehézég ellenére egészségesen, szerelmesen tölthettünk el pár napot Európa kulturális fellegvárában!”

Ezek az aktuális sztárhírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •