tóth gabi kislánya
(Fotó: Tóth Gabi/Instagram)

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor tudatosan tartják távol a kislányukat a közösségi médiából. Most azonban kivételt tettek és megmutatták, milyen nagylány lett Hannaróza. Ez is érdekelhet: Amerikai világsztár konferálta fel Tóth Gabit egy online eseményen

Nagyot nőtt Tóth Gabi kislánya

A büszke apuka az alábbi tündéri képet osztotta meg Instagram-oldalán, amelyen kislánya, Hannaróza egy kiskutya társaságában ücsörög éppen.

 

Tóth Gabi és Krausz Gábor eddig csak különleges alkalmakkor mutatták meg kislányukat a közösségi médiában. Az énekesnő tavaly egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg, miért döntöttek így: “Mert gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek.”

Ennek fényében akkor Tóth Gabi, férje és nővére, Tóth Vera is töröltek minden addig megosztott képet a kislányról. Azóta Gabiék jobbára csak félig kitakarva, hátulról, esetleg profilból mutatták meg gyereküket a közösségi médiában. Idén tavasszal, anyák napja alkalmából azonban kivételt tettek, akkor ugyanis közös címlapfotón szerepelt Gabi és Hannaróza. Ha érdekel a bájos baba-mama fotó, kattints ide.

Aktuális sztárhírek, amikről nem akarsz lemaradni: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •