szabadidőpark balaton bobo fun park
(Fotó: bobofunpark.hu)

Három emelet magas mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők és sok más izgalmas kalanddal vár az alsópáhoki adrenalin aréna 30 attrakciója. A szabadidőpark garantáltan a Balaton legmenőbb szülinapi helyszíne és találkozóhelye lesz. Tipp: Ott a helyed! Idén 10 napon keresztül vár a balatoni STRAND Fesztivál!

Játszóház, élményközpont és rendezvényhelyszín

A 3000 m2-es park igazi vizuális sokkhatás, ami színes és izgalmas játékok garmadájával várja a szórakozni vágyó kicsiket és nagyokat. A Bobo Fun Park kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín, ahol garantáltan nem fogsz unatkozni.

A legtöbb attrakció már 6 éves kortól használható, a hatalmas Soft Play és a kifejezetten nekik tervezett Wave Climb gondoskodik arról, hogy a kisebbek sem fognak unatkozni. Ugyanakkor a szabadidőpark a legkisebbeket is várja, akik egy kimondottan nekik kialakított játékszigeten gyakorolhatják a kúszás-mászást.

 

A játékelemeket úgy állították össze, hogy többségük átlagos fizikai erőnlét mellett is használhatók és élvezhetők legyenek. A mászófalakhoz sem kell előzetes tapasztalat. A különböző nehézségű pályáknak köszönhetően kezdők is bátran próbálkozhatnak, ugyanakkor azoknak is tartogatnak kihívásokat, akik rendszeresen gyakorolnak.

A Balaton mellett található szabadidőpark a Kolping Hotel vendégei számára kedvezményesen vehető igénybe.

Az alábbi cikkeink is érdekelhetnek:

Forrás, fotók: bobofunpark.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •