üzeneted érkezett telekom poket fiatal nő karrier
(Fotó: gpointstudio/Freepik)

Elismert, tehetséges nők példájával és személyes történeteik megosztásával kíván minél több sikeres női életpálya elindításához hozzájárulni a Telekom és a POKET. A két cég egy olyan kötetet jelentetett meg nőnapon, amely inspiráció mellett a sikerhez vezető gondolkodási és cselekvési mintákból is igyekszik minél többet átadni. Ez se hagyd ki: Férfi navigátorral vág neki a 2022-es szezonnak Vogel Adrienn

A Telekom és a POKET zsebkönyve bemutatja, hogyan lehet nőként helyt állni üzleti és kulturális területeken

Bár biztos sikerreceptek nincsenek, mások példája mégis rengeteget segíthet az út elején járó fiataloknak. Ez a gondolat hívta életre a Telekom és a POKET együttműködését, annak érdekében, hogy megossza az olvasókkal – elsődlegesen a pályájuk elején járó nőkkel – 31 kivételesen inspiratív, alkotó nő gondolatait az indulásról, a próbatételekről, a kitartásról és a sikerről.

poket telekom
Telekom és a POKET új Üzeneted érkezett című zsebkönyve a karrierjük elején álló nőket szólítja meg (Fotó: Telekom)

Sok ismert név segítségével sokféle életutat mutat be a nőnapon megjelent új POKET zsebkönyv. A kiadvány címe „Üzeneted érkezett” is arra utal, hogy a színes összeállításban mindenkinek lehetősége van megtalálni azt a meglátást, amelyről úgy érzi, hogy személyesen neki szól.

Az Üzeneted érkezett kiadvány március 8-tól országszerte elérhető a POKET automatákban, ára 1500 forint.

Tomán Szabina és Pataki Ági is megosztotta személyes történetét és gondolatait a sikerről

A kötetben 31 kivételes női hang szólal meg: többek között Tomán Szabina (alapító, TOMAN Diet), Pataki Ági (modell, filmproducer), Kováts Adél (igazgató, Radnóti Színház), Pistyur Veronika (alapító, Bridge Budapest), Cseke Eszter (On The Spot), Al Ghaoui Hesna (riporter), Kende-Hofherr Krisztina (alapító, TMC), Kozma Rita (body positivity aktivista), Winkler Nóra (művészeti szakértő), Illés Fanni (paralimpikon), Axente Vanessa (modell), Czakó Borbála (elnök, HBLF), Kemény Zsófi (költő), Bombera Krisztina (riporter), Juhász Anna (irodalmár), Dr. Zolnay Judit (CEO, Metlife). Tipp: Tomán Szabina: “Amióta gyerekeim vannak, óvatosabban vezetek”

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •