Mercedes: Télapó és a négykerekű rénszarvasok

A Mercedes 2012-es karácsonyi reklámfilmje csavart egyet a Mikulás hagyományos, rénszarvasok által húzott szánjának gondolatán. A Télapó láthatóan halad a korral, hiszen a garázsában ott sorakoznak a valaha gyártott legmenőbb Mercedesek. Te melyiket választanád?

Kia karácsonyi autós reklám: Ünnepi fényjáték zenei aláfestésként

Végül, de nem utolsósorban, következzen a dél-koreai autógyártó 2018-as ünnepi kifilmje, amely kivitelezésében talán a legegyszerűbb, mégis nagyszerű karácsonyi autós reklám lett. A Carol of the Bells tradicionális karácsonyi dal, amelyet a legtöbben talán a Reszkessetek betörők című filmből ismerünk, és ami most az autók fényszórójainak fényjátékával elevenedik meg előttünk.

Az ünnepi készülődésben számos tematikus cikkben próbálunk segítségetekre lenni. Az egyik ilyen a csináld magad lakásdekorációs összeállításunk, amely ötleteket ad, hogyan dekoráld ki gyorsan és olcsón az otthonodat. Ha pedig ajándékozásban kellene egy kis segítség, ebben a cikkünkben biztos találsz valamit a család autómániás tagjának. Járvány helyzet ide vagy oda, a céges karácsonyról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen ha valamikor, akkor most nagy szükség van a munkaerő összetartására.

A koronavírus-járvány miatt elkerülhetetlenül más lesz az idei ünnep, mint az eddigiek. Ez már a kedvenc karácsonyi reklámjainkból is látszik. Sokan csak online, a virtuális karácsony keretein belül ünnepelhetnek a család többi tagjával. Ahhoz, hogy ezt az időszakot a lehetőségek szerint minél jobban éljük meg, érdemes átértékelni az ünnep fogalmát, ebben pedig pszichológus segít.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2