karácsonyi ajándéköteltek

Ebben az évben magazinunkban számos olyan terméket mutattunk be, amelyek kiváló ajándékként szolgálnak autókedvelő családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek. A kedvenceinket most összegyűjtöttük, hogy segítsünk nektek az ünnepi készülődésben, és még az év végi hajrá előtt be tudjátok szerezni szeretteiteknek a meglepetéseket. Következzenek a legjobb autós karácsonyi ajándékok, amelyeknek minden autómániás biztosan örülne!

Távirányítós autók, LEGO-szettek, nem csak autómániásoknak

Az elmúlt évek egyik legnagyobb autós leleplezése a Tesla Cybertruck bemutatása volt. Az első elektromos pickup még meg sem jelent, de máris kultikus autónak számít. A Telsa szuperfanok azonban már most beszerezhetnek egyet, ugyanis a Hot Wheels távirányítós Tesla Cybertruck-ot dob piacra, rögtön két méretben, kicsiknek és nagyoknak.

Ha esetleg inkább a kézzel készített ajándékokat preferálod, akkor is szerencséd van, ugyanis ebből a cikkünkből letölthető a Tesla Cybertruck hajtogatható változata.

Tesla Cybertruck játék autós karácsonyi ajándékok
2020 decemberében jelenik meg a távirányítós Tesla Cybertruck (Forrás: Hot Wheels)

LEGO-fronton is szuper évünk volt, márciusban megjelent a legaranyosabb olasz kisautó, a Fiat 500-as, amivel garantált a la dolce vita. Nem sokkal később megjelent a LEGO Technic égisze alatt a Lamborghini Sián FKP 37. A 3696 darabból álló replika egy valódi gyűjtői darab a luxusautók szerelmeseinek és azoknak a LEGO rajongóknak, akik várják a következő építési kihívást. Filmrajongóknak is akadt bőven LEGO-autó az évben, ilyen volt például a Halálos iramban filmű címekből jól ismert Dodge Charger, vagy éppen a napokban megjelent Szellemírtók ECTO-1.

autómodellezés modellautó ajándékötletek
(Fotó: LEGO)
lego Lamborghini sian fkp
(Fotó: LEGO)
lego szellemirtók
(Fotó: LEGO)

A popkultúra rajongói négy különböző LEGO Art készlet segítségével művészetté formálhatják szenvedélyüket. Andy Warhol, Marilyn Monroe, The Beatles rajongói vagy az ikonikus Marvel és Star Wars univerzumának kedvelői saját kezűleg épített LEGO Art portréjukkal tiszteleghetnek idoljaik előtt, amelyet aztán otthonukban, az irodában vagy bárhol máshol kiállíthatnak.

Az előbb említett LEGO-szettek bármelyike megvásárolható a hazai LEGO Store-okban és a LEGO.hu webshopjában.

További ajándékötletek a következő oldalon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2