árpa attila
(Fotó: RAS-archívum)

Igaz, a magyar sztár nem a Grease vagy a Szombat esti láz főszereplőjével került egy jelenetbe, hanem a hollywoodi legenda lányával, szúrta ki a Blikk. Árpa Attila és Ella Travolta az Alice csodaországban legújabb feldolgozásában szerepelnek együtt. Tipp: Kárász Róbert a saját kertjében nyitott ingyen mozit a szomszédainak

Árpa Attila szerint Ella Travolta cuki volt a forgatások alatt

„Forgattunk együtt! Cuki és tehetséges!” – írta a kép alá az Instagram-oldalán Árpa, aki be is tegelte John Travolta 21 éves lányát és angolul köszönte meg a közös képet.

Ella Bleu Travolta egy igazán különleges filmet forgat Magyarországon. A Get Lost egy amerikai-magyar koprodukcióban készülő mozifilm, amelyben Magyarország látványosságai által elevenednek meg az Alice Csodaországban helyszínei. Ella magát a főszereplőt, Alice-t alakítja, Árpa Attila pedig valószínűleg egy epizódszerep erejéig lett a Get Lost részese. Attila közben már gőzerővel próbál a Dancing with the Stars táncos versenyre, ami hamarosan látható lesz a TV2-n.

Árpa Attila pár hónapja őszintén beszélt a Tomán Szabinától való, öt évvel ezelőtti válásáról is. A színész azt elárulta, hogy volt feleségével azon is elgondolkodtak, hogy együtt maradnak, annak ellenére, hogy kihűlt a kapcsolatuk. Attila beszámolóját ebben a cikkünkben olvashatod el. Ez is érdekelhet: Tomán Szabina: “Amióta gyerekeim vannak, óvatosabban vezetek”

Ezek az aktuális sztárhírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •