Vatera_6_meno_szelfi_hatterotlet_2
A graffiti ma már nem a a falakra spriccelt ócska tageket jelenti, hanem egyedi hátteret a szefinkhez

Nyaraláskor, gyerekekkel, autóval, tükör előtt, egy ínycsiklandó étel társaságában – csak néhány a leggyakoribb szelfi témák közül. Pedig számtalan szelfi háttérötlet létezik még, hogy a következő profilképünk ne csupán egy legyen a sok közül.

1. A város teteje

A rooftop bárok nem csak a nyáresti koktélozáshoz, vagy bulizáshoz nyújthatnak kiváló lehetőséget, de a legújabb profilképünket is feldobhatja a csodás panoráma. A város tetejéről minden annyira közelinek tűnik, hogy szinte megérinthetjük a körülöttünk sorakozó háztetőket, vagy a lemenő napot. Ilyen például Párizsban a Keleti pályaudvar tetején lévő tetőbár.

2. Szelfi háttérötlet: izgalmas úttestek

A graffiti egyedi színei a szelfinket is megfűszerezhetik. Belső-Erzsébetváros számos street-art remeke között biztosan találunk olyat, amely passzol az egyéniségünkhöz. A házfalak mellett a kapualjakban, lámpaoszlopokon vagy az úttesten is inspiráló művészeti alkotásokra lelhetünk, járjunk tehát nyitott szemmel.

Vatera_6_meno szelfi hatterotlet 2
Budapest belvárosa rengeteg tűzfalfestménnyel kínál izgalmas hátteret a szelfihez

3. Levendulás

Pannonhalma, Dörgicse, Hőgyész, Monoszló, Nyergesújfalu levendulamezői vagy a fővároshoz közeli kevélyhegyi levendulamező egészen biztosan a szelfiken is csodálatosan mutatnak majd. De a parkok és arborétumok is számos fotózásra hívogató virágot és különleges növényt tartogatnak. Ha jól ráfókuszálunk, egy pár szál virág is úgy tűnhet majd, minta egy virágos mező közepén lennénk. De vigyázzunk, ne tegyünk kárt a növényekben és tapossuk le őket!

Vatera_6_meno szelfi hatterotlet 4
Jól ráfókuszálva pár szál virág is tűnhet úgy, mintha egy mező közepén lennénk

4. Szelfi háttérötlet: mesebeli vízi világ

Itthon is vannak különleges helyek, amelyek más országok hangulatát idézik. Ilyen például a bokodi lebegő falu. A tóra épült falu színes kis házai között sétálva egy apró norvég halászfaluban érezhetjük magunkat.

Vatera_6_meno_szelfi_hatterotlet_1
Az új profilképünk elkészítéséhez nem kell feltétlenül megvárnunk a következő külföldi nyaralásunkat

5. Bohém hangulat, különleges tárgyak

A budapesti macskaköves Gül baba utca romantikájában van valami hívogató. Egy itt készült szelfi garantáltan mindenkit elvarázsol majd. A macskakő szerelmeseinek azonban már nem kell a város utcáit róni, akár egy Kazinczy utcai divatkocsma pultján is találkozhatnak vele. Irány tehát a belvárosi forgatag!

Budapest leghangulatosabb utcái között is dobogós helyen végezne a Gül baba utca

6. Szelfi háttérötlet: unikornisálom

A Szelfimúzeumban tobzódhatunk a sok háttér és téma között: fotózkodhatunk egy unikornison vagy a medence fenekén ülve, de akár egy eperhintáról is lógathatjuk a lábunkat.

Vatera_6_meno_szelfi_hatterotlet_5
A Szelfimúzeumban olyan sok a háttér, hogy szükség lehet egy plusz micro SD kártyára

A jó szelfihez mobil kiegészítők is kellenek

Ha extrább beállításokkal és helyszínekkel próbálkozunk, jól jöhetnek a mobil kiegészítők: vaku helyett használjunk mobilra rögzíthető led lámpát, de egy törésgátló üvegfólia és egy szelfibot is garantáltan kelleni fog. Legalább ennyire elengedhetetlen valamilyen különleges ruhadarab, hiszen a fókusz végső soron rajtunk lesz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •