klasszikus zene
fotó: pexels/eleazar ceballos

Voltál már olyan koncerten, ahová nem kellett órákat készülődnöd a fürdőszobában? Nem telt több órádba megtalálni a tökéletes ruhadarabot a hozzá illő cipővel? Ugye, nem? Most viszont elérkezett az ideje annak, hogy akár egy szál köntösben, és egy kényelmes mamuszban hátradőlj a nappalidban, és élvezd a kamarakoncert nyújtotta élményt. A Nemzeti Filharmonikusok áprilisban ugyanis négy eltérő műsorral hozzák el otthonodba a valódi koncertélményt.

Kamarakoncert a nappalidban

Április 3-tól egészen április 18-ig lehetsz részese annak a díjmentesen elérhető programnak, amelyet a Nemzeti Filharmonikusoknak köszönhetünk. Az online elérhető kamarakoncerteket összesen négy alkalommal tekintheted meg, valamint a Vigadó díszterméből még egy Bartók est exkluzív résztvevőjévé is válhatsz.

Klasszikus zene
(fotó: pexels.com)

Április 3-án ismerkedj meg Jean-Marie Leclair két hegedűre komponált szonátáival, Melchior Frank két alkotásával, valamint Johann Hermann Schein zsoltárával. Tovább repülve a zene hullámain, április 7-én tapasztald meg tíz komponista tizenegy varázslatos művét. Többek között olyan ismert művészekét, mint Mozart, Jean Baptiste Loeillet, Antonio Lotti vagy éppen Horváth Márton Levente. A világhírű dallamokat elhagyva április 14-én a főszerep a tragikus sorsú szerelmeseké. Engedd át magad az érzelmek széles skáláját felvonultató koncertélménynek. A Vendégségben Önnél kamarakoncert záró eseménye április 17-én ér véget többek között Mozart G-dúr vonósnégyese és Bach h-moll szvitje kettősével.

A programajánló a következő oldalon folytatódik!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2