A tavaszi cipőtrend 2021-ben az eleganciára és a természetességre helyezi a hangsúlyt. Kiemelkedő szerepet kap a fehér, de hangsúlyossá válnak a visszafogott és natúr színek is, valamint a természet ihlette részletek. Mutatjuk, melyek azok az alapdarabok, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé.

Az egyszerűséggel csábító fehér sneaker

Az idei tavasz kedvencei a minden évszakban népszerű sneakerek lesznek. Közülük is a fehér színű darabok fognak a leginkább kiemelkedni. Az egyszerű szín eleganciája minden ruhadarab esetén tökéletes megjelenést biztosít számodra. Ha mégis rátennél még egy lapáttal az elegáns benyomásra, válaszd bátran az ezüst, arany, rozéarany és bronz színárnyalatokat. A 2021-es tavaszi cipőtrend megálmodói az elegáns változat mellett, sportosabb, lazább retro jogger stílusban is gondolkodtak. Ha tehát feltűnő megjelenésre vágysz, érdemes körülnézni a színes árnyalatok világában. A sneaker nem csak a nők, de a férfiak körében is egyértelműen a tavaszi kollekció sikerdarabjának számít. A natúr tónusok, a barna, a keki vagy a sötétvörös mellett ugyanakkor a fehér szín lesz az idei sláger. Még abban az esetben is, ha csupán a fehér talp hívja fel a figyelmet a nem mindennapi stílusra.

Fehér sneaker
Mindig tökéletes választás egy ízléses sneaker

Tavaszi cipőtrend 2021: a nőies megjelenés ékköve, a körömcipő

A nőiesebb vonal kedvelői számára van egy jó hírünk: a tavaszi cipőtrend idén is tartalmazza a körömcipőt. Ami pedig még ennél is jobb hír, hogy egy igazán kellemes színvilággal érhető el a tavaszi kollekció. A lágy rozé, barack vagy korall színű modellek az idei szezon legdivatosabb elemi közt szerepelnek, és emellett lábad tökéletes díszeként pompáznak majd. Az ék-, tű vagy blokksarkú típusok az izgalmat tükrözik, míg a kerek orrú, pántos verziók a stabil, kiegyensúlyozott megjelenést képviselik.

Körömcipő
A körömcipő soha sem megy ki a divatból

A tavaszi cipőtrend 2021 a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2