BMW X7 M50i
BMW X7 M50i

Izgalmas és újdonságokkal teli időszaknak néz elébe a bajor márka. Mutatjuk, melyek a hamarosan érkező új BMW modellek legújabb változatai. Emellett számos, a vezetés élményét hirdető innovatív felszereltségi tétel is érkezik, amelyek sok esetben már az alapfelszereltség részét képezik.

Jön a BMW M GmbH valaha készített legerősebb sorozatgyártású modellje

bmw group
Erős évet zárt a BMW 2020-ban, ez a trend pedig várhatóan 2021-re is megmarad.

2021 tavaszán egyértelműen a BMW M5 CS piaci premierjére vetül majd a legtöbb reflektorfény, hiszen a BMW M5 Competition műszaki alapjaira épített első különkiadás, a BMW M GmbH, a valaha készített legerősebb sorozatgyártású modellként érkezik meg az utakra. Idén márciusban azonban a prémium kompaktok és a prémium középkategóriás modellek sokszínűségét is új szintre emeli a gyártó: érkezik a BMW 4-es Coupé két új modellváltozata és az összkerékhajtású BMW 2-es Gran Coupé.

Sőt mi több, számos modellsorozat alapfelszereltségét és opcionális extrafelszereltségi palettáját vonzó újdonságok színesítik tovább, a vezetési élmény mellett az autók által kínált utazási kényelmet, személyre szabhatóságot és biztonságot is fokozva.

A BMW Group egyébként a koronavírus-járvány hatásaival sújtott évben is meg tudta őrizni globális vezető pozícióját: több mint 2,3 millió értékesített új BMW, MINI és Rolls-Royce modellel, 17 éves sikersorozatát folytatva, 2020-ban is a világ vezető prémiumautó-gyártója lett.

BMW M5 CS: Nagyteljesítményű limuzin exkluzív motorsport-jegyekkel

A BMW M3 CS, a BMW M4 CS és a BMW M2 CS után 2021 márciusában a BMW M5 különkiadása is világpremierjét ünnepli. A nagyteljesítményű limuzin legerősebb és legexkluzívabb változata a BMW M5 CS nevet kapta.

BMW M5 CS
BMW M5 CS kereken 3 másodperc alatt gyorsul nulláról százra.

A különkiadás motorházteteje alatt a BMW M GmbH eddigi legerősebb sorozatgyártásban kínált erőforrása dolgozik. A V8-as szív BMW M TwinPower Turbo technológiája 467 kW / 635 lóerő maximális teljesítmény leadására képes, amely 7 kilowattal / 10 lóerővel haladja meg a BMW M5 Competition maximális teljesítményét. A BMW M5 CS saját tömege ráadásul 70 kilogrammal alacsonyabb, amely a különkiadást a BMW M5 Competition modellhez viszonyítva 0,3 másodperccel gyorsabb, kereken 3 másodperces nulla-százas sprinthez segíti.

A BMW M5 CS versenypálya-potenciálja és kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatósága eközben kéz a kézben jár. A Goldbronze árnyalatú karosszéria-kiegészítők mellett a modellt már alapfelszereltségként szénszálból készült M Carbon első kagylóülésekkel szereli a gyártó, az önálló hátsó ülésekben pedig további két utas élvezheti egyszerre az újdonság kimagasló vezetési- és utazási élményét.

A következő oldalon az 2021-es BMW 4-es sorozatának újdonságait mutatjuk.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4
5