Nanoszálas szűrőtechnológia

A BMW modelljeiben dolgozó négyzónás automata légkondicionálóhoz idén tavasztól nanoszálas szűrőtechnológiát kínál a gyártó. A technológia, amely egyedülálló a prémium szegmensben, képes az összes részecskétől és szemcsétől megtisztítani az utastér levegőjét. A nanoszálas szűrőtechnológiával dolgozó négyzónás automata légkondicionáló a BMW X7 modell alapfelszereltségének része, a BMW 7-es sorozat luxuslimuzinjaihoz, a BMW 8-as sorozat luxus sportautóihoz, valamint a BMW X5 és BMW X6 modellpároshoz pedig az opcionális extrafelszereltség részeként válik elérhetővé. A nanoszálas szűrőtechnológiával dolgozó négyzónás automata légkondicionáló a BMW M8 sportmodellekhez is megrendelhető lesz.

BMW X5 xDrive45e
BMW X5 xDrive45e
BMW X6 M50i
BMW X6 M50i

2021 áprilisától a BMW X5 M Competition és a BMW X6 M Competition modellpáros extrafelszereltségi tételei közé is felkerülnek a BMW Individual Shadow Line fényszóróházai, a BMW Laser első fényszórók kiegészítő opcióiként.

2021-ben érkezik a beszélő BMW News okosalkalmazás

bmw news
A BMW News alkalmazás felolvassa a legfontosabb híreket, azt nem tudjuk, hogy ez milyen nyelveken lesz elérhető.

A BMW központi operációs rendszerének legújabb, 7.0 verziójának legújabb fejlesztése a BMW News okosalkalmazás. Ez a BMW Connected égisze alatt idén áprilistól válik elérhetővé a bajor prémiumgyártó ügyfelei számára. Az alkalmazás célzottan a felhasználó igényei, preferenciái és személyes érdeklődési köre szerint állítja össze az online elérhető legfrissebb tartalmakat. Ezeket a jármű audiorendszerén keresztül, a BMW ügyfelének anyanyelvén, természetes élőbeszédként olvas fel a rendszer. Ha érdekel, hogyan nyitható ki a BMW kulcs nélkül, mindössze egy okostelefon segítségével, kattints ide.

Drive Me Baby BMW-tesztek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4
5