Összkerékhajtású modellváltozat a BMW 2-es Gran Coupé portfólióján

2021 BMW 2-es Gran Coupé
A BMW 2-es Gran Coupé opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettájára 2021 márciusában a 18” méretű, Y küllődizájnú, kéttónusú fényezéssel ellátott BMW M könnyűfém keréktárcsák is felgurulnak.

A BMW xDrive intelligens összkerékhajtás jelentette jobb tapadást, nagyobb menetstabilitást és felfokozott sportosságot idén tavasztól a BMW 2-es Gran Coupé modellpalettájáról is átélhetik a bajor prémiumgyártó ügyfelei. Az új BMW 220i xDrive Gran Coupé minden pillanatban a vezetési szituáció szempontjai szerint, a hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltón keresztül osztja el a négyhengeres benzinmotor 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítményét a négy hajtott kerék között. A modell így 7,1 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

BMW 7-es sorozat mostantól alapfelszereltségként aktív hátsókerék-kormányzással

bmw 7
BMW 7-es sorozat.

A BMW 7-es sorozat fejedelmi kényelmét, sportos kanyarodási képességeit és lélegzetelállító agilitását 2021 márciusában az alapfelszereltség részévé fejlődő aktív hátsókerék-kormányzás (Integral Active Steering) emeli új dimenzióba. A technológia legkorszerűbb változata nem csupán a modell magasabb tempójú agilitását és vezethetőségét, de alacsonyabb tempójú manőverezhetőségét is segíti, hiszen a hátsó kerekeket már 3 km/órás sebesség alatt az első kerekekkel ellentétes irányba fordítja. Az ellentétes irányba forduló hátsó kerekek jelentős mértékben csökkentik a luxuslimuzin fordulókörét és megkönnyítik a szűk parkolóhelyekről történő kiállást, illetve a keskeny útszakaszon való továbbhaladást.

A következő oldalon mutatjuk az új BMW-extrákat is.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4
5