BMW M modellek kisfilm
A kisfilmben az autós élet népszerű közösségimédia-sztárjai is feltűnnek

A „The Drop” című alkotás a lóerők megszállottjait és a vezetés szerelmeseit ismét „M Town” utcáira hívja, ahol 2018 óta minden a világ legerősebb betűjéről és a teljesítmény iránti őszinte szenvedélyről szól. A rendező, Micky Sülzer, aki a BMW M modellek végtelenül színes palettáját gurította kamerák elé. Szemkápráztató fényezésben ragyogó sportautókat és a BMW M Heritage vörös BMW E30 M3 modellhez hasonló, különleges négykerekűit.

Egyedi autók is feltűnnek “M Town” utcáin

Ahogyan az eddigi összes BMW kisfilm esetében, úgy a „The Drop” című alkotásban is színes BMW M modellek játsszák a főszerepet. A videóban összesen tizennyolc darab BMW M modell tűnik fel rövidebb vagy hosszabb időre. A BMW M2 CS élsportolótól kezdve a BMW M8 Gran Coupé modellig.

BMW Modellek marketing film
A BMW kisfilm főszereplője: BMW E30 M3

Az elrejtett különlegességek mellett eközben olyan egyedi autók is feltűnnek a kisfilmben. Ilyen például a „BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000” különkiadás, vagy a járműtöltő állomást szállító, 2011-es BMW M3 Pickup. A kisfilmben, amelyben az autós élet népszerű közösségimédia-sztárjai is feltűnnek, a BMW M Heritage vörös BMW E30 M3 modellje játssza a főszerepet olyan klasszikusok mellett, mint a BMW M3 GTS, a BMW M3 CRT, a BMW M4 GTS vagy a BMW 1-es M Coupé. De ne is szaporítsuk tovább  szót, íme, a kisfilm!

 

2018 óta „M Town” világszerte a BMW M modellek rajongóinak digitális kapcsolati platformjaként szolgál. A virtuális város lakói a hivatalos weboldalon megtett regisztrációjukat követően egyedi digitális BMW M belépőt kapnak. „M Town” a saját történetekről, a gyári videókról, a BMW M Town online shop kreatív termékeiről és a világ számos pontján megrendezett rajongói eseményekről szól. Münchenben a BMW Welt látogatói egy száznyolcvan négyzetméter alapterületű kiállítótérben be is léphetnek „M Town” valósághű utcáira.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •