budapest motors mini countryman zséda márkakövet

Zsédenyi Adrienn, Zséda gyakran énekel az autóban, sőt, új dallamok, ötletek is sokszor pattannak ki a fejéből vezetés közben. A MINI Countryman megbízható társa mostani életében, amelynek apró elemei tökéletesen illeszkednek az ő mindennapjainak részleteihez.

A MINI Budapest Motors márkanagykövete vagy, és közel három hónapja tied ez a MINI Countryman. Mit szerettél meg az autóban?

Mindig ragaszkodtam az autóimhoz, mindegyik fontos része volt az életemnek. De időszerű lett a váltás és régóta gondolkodtam, hogy mi lenne az a modell, amiben nagyon boldog lennék. Elkezdtem keresgélni, majd végül a MINI Countryman lett a befutó. Öröm ránézni, igazi szerelem. Nemcsak azért, mert klasszikus márka, hanem mert annyira jól ki van találva. Korszerű, erős, biztonságos. Tökéletesen passzol a jelenlegi életemhez és stílusomhoz. (Tudtad, hogy a modell többféle motorral is választható? Itt az új MINI Countryman! Plug-in hibrid, benzines és dízel verzióban is kérheted)

zsédenyi adrienn portré autóban fotózva

Fontos volt számodra, hogy egyedibb legyen az autó, és különleges legyen a dizájnja?

Igen, nagyon, mert egy autó nekem nem csak eszköz. Sokat hozzá tud tenni az ember életéhez, más szintre emeli azt. A MINI Countryman különleges dizájnja, az apró részletei illenek hozzám. A munkában is sokat agyalok, százszor kielemzem a helyzeteket, mire elkészül egy dal vagy lemez, összeáll egy koncertanyag. Itt is, akárcsak az autóban, a részletekben rejlik a lényeg. Ebben a kocsiban is annyira jól összeáll minden, hogy az életem hű kísérője lett a MINI Countryman.

Zséda Szívizomláz új album

mini logó

A következő oldalon megtudhatod, mit gondol Zséda a MINI Countryman színéről.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3