új countryman
Kiemelkedő vezetési élmény és az egyediség páratlan harmóniája

Masszív felépítésével, öt teljes értékű üléssel felszerelt, egyszerre nagyméretű és sokoldalú utasterével, valamint az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető ALL4 intelligens összkerékhajtással a MINI legváltozatosabb négykerekűje nem csupán a hétköznapokban, de a hosszabbra nyúló hétvégi utazások alkalmával és a járatlan terepeken is megbízható társként inspirál. A plug-in hibrid hajtáslánc-technológia mellett az új MINI Countryman magyarországi motorpalettáján kétféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrás is megtalálható lesz.

Íme, az erőforrások!

Már az első nemzedék is iránymutató újdonságként érkezett meg az utakra: a MINI márka első, négy méternél hosszabb típusaként, négy ajtajával, nagyméretű csomagtérajtajával, öt teljes értékű ülésével és összkerékhajtásával a MINI Countryman tarolt a prémium kompakt szegmensben. Mára a MINI teljes újautó-megrendelésének mintegy 30 százalékát eme sokoldalú típus különböző modellváltozatai teszik ki. A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt MINI Cooper SE Countryman ALL4 összehasonlíthatatlan stílusban egyesíti az úttörő hatékonyságot, a hibrid-specifikus összkerékhajtást és a vezetés zéró emissziójú élményének lehetőségét.

mini countryman
Az új MINI Countryman maradéktalanul teljesíti az Euro 6d emissziós szabvány előírásait

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológia mellett az új MINI Countryman magyarországi motorpalettáján kétféle benzines és kétféle dízelüzemű erőforrás is megtalálható lesz, amelyek mindegyike a legkorszerűbb MINI TwinPower Turbo technológiával dolgozik. A különböző hajtáslánc-technológiák közül négy igény szerint az ALL4 intelligens összkerékhajtással is párosítható.

A cikk a következő oldalon az új MINI Countryman legfőbb ismérveivel folytatódik.

1
2