virtuális utazások kalandok térkép repülő
(Fotó: Stockphoto)

Az idei tavasz is rendhagyó, kültéri programok és utazások helyett ismét a kreativitásunkra lesz szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá. A streaming szolgáltatók műsorait már kívülről fújod? Minden puzzle-t és legót kiraktál? Te is várod már, hogy a tavaszi kirándulóhyeleknél messzebbre is mehess? Van egy jó hírünk: a kanapédról is utazhatsz! Összegyűjtöttük neked a legérdekesebb virtuális úti célokat, amelyek segítségével eljuthatsz álmaid helyszínére anélkül, hogy repülőre ülnél. Íme három izgalmas virtuális kaland, ami arra vár, hogy felfedezd!

Virtuális utazások Coco Chaneltől a Yosemite Nemzeti Parkig

amerikai uticél
A Grand Canyon sem maradhat ki (Forrás: Pixabay)

1. Múzeumok: Gondoltad volna, hogy múzeumokat is bejárhatsz a fotelből? Sétálj végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en, és nézd meg a Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.

2. Fedezd fel New York-ot: Mindig is vágytál a Central Parkba? Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatod a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete-fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hillről.

3. Nemzeti parkok és tájegységek: Ha a természetbe vágysz inkább, akkor tegyél virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogass el Indiába és ismerd meg Perut. Olyan világhírű nemzeti parkokat járhatsz végig, mint a Yosemite, Grand Canyon, de testközelből láthatod a Hawaii-i vulkánokat is.

További virtuális kaland vár az alábbi linkekre kattintva:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •