volkswagen távirányítós autó foci eb
(Fotó: Reuters)

A múlt héten indult labdarúgó Európa-bajnokság első meccse már akkor emlékezetes volt, amikor maga a mérkőzés még el sem kezdődött, köszönhető ez egy távirányítós Volkswagen kisautónak, ami szó szerint ellopta a show-t. Mutatjuk!

Távirányítós Volkswagen szállította a focilabdát

A Rómában megrendezett nyitómeccset stílusosan a világ egyik legismertebb operaénekese Andrea Bocelli előadása nyitotta. A gyönyörű Nessun dorma ária hozta a papírformát, nem volt néző, aki ne borzongott volna bele a világklasszis olasz tenor káprázatos hangjába. A nézőknek azonban esélyük sem volt felocsúdni az elképesztő előadásból, máris jött az est újabb fénypontja: egy távirányítós autó, ami magát a meccsen használatos labdát szállította.

távirányítós autó foci eb volkswagen
A Volkswagen, a foci-Eb hivatalos szponzora, kreatív módon csempészett egy kis önreklámot a meccsbe (Fotó: Reuters)

Az autóra a pálya szélén felhelyezték a labdát, majd a mini Volkswagen pillanatok alatt átszelte a pályát és egyenesen a játékvezető lábai elé fuvarozta focilabdát. A bíró, szinte megmagyarázhatatlan közönyösséggel leemelte és a kezdőpontra helyezte a labdát, miközben a távirányított Volkswagen, feladatát teljesítve, villámgyorsan leszáguldott a pályáról. Az alábbi videón te is megnézheted az ikonikussá vált pillanatot:

A pályán lévő játékosok közül többen, így az olaszok veterán védője, Giorgio Chiellini sem bírta ki mosolygás nélkül a jelenetet. A hatalmas ovációt kapó kisautó percek alatt felrobbantotta az internetet, a Volkswagen pedig órákon keresztül világszinten trending topic volt a Twitteren. Üröm az örömben, hogy eddig a nyitómeccs volt az első és egyben utolsó alkalom, amikor előkerült a mini VW. Mi azért bízunk benne, hogy a foci-Eb döntőjén is tiszteletét teszi majd a távirányítós autó.

Ezeket a cikkeinket se hagyd ki:

Forrás: DailyMail

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •