A hibátlan autókért felel a Suzuki pörgős női művezetője

Imádja a pörgést és a változatosságot, munkaköre emiatt teljes mértékben illeszkedik a 36 éves Varga Viktória személyiségéhez. Ő az, aki művezetőként azért felel, hogy a fogyasztókhoz hibátlan minőségű autók kerüljenek. 15 éve a Magyar Suzuki Zrt. csapatának a tagja, s mint mondja, jelenlegi pozíciójában “hazaért”. Az interjúban azt is elárulja, szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki jó női vezető legyen, hogyan teremt egyensúlyt a munka és a magánélet között, de arra is fény derül, hogy melyik Suzuki modell a kedvence.

Az elmúlt 15 év alatt milyen munkakörökben dolgoztál a Magyar Suzukinál?

Amikor az iskolapadból bekerültem az esztergomi Suzuki-gyárba, a minőségellenőrzési területen helyezkedtem el. Kezdetben műszerfalellenőrzéssel foglalkoztam, majd szépen lassan elkezdtem felfelé lépdelni a ranglétrán. Voltam csoportvezető-helyettes majd csoportvezető, aztán művezető-helyettes. Most pedig az in process minőségellenőrző (műveletközi ellenőrzés – a szerk.) csoport művezetőjeként tevékenykedem.

Suzuki művezetője Vargar Viktória
“Amióta a Magyar Suzukinál dolgozom, minőségellenőrzéssel foglalkozom.”

Mióta vagy a Suzuki művezetője, hogyan jutottál el eddig a beosztásig?

Két éve vagyok hivatalosan kinevezett művezető, ám a folyamat, amíg ide jutottam, egy kicsit bonyolultabb volt. Öt évvel ezelőtt megüresedett az in process csoport művezetői pozíciója, én pedig az új művezető helyettese lettem. Ezután ismét megüresedett a pozíció, a művezetői feladatokat pedig átmenetileg én láttam el– párhuzamosan a csoportvezetői feladataim mellett. Végül két évvel ezelőtt hivatalosan is kineveztek művezetőnek, így 2018 óta felügyelem a műveletközi ellenőrzés folyamatait.

A következő oldalon megtudhatod, mivel telnek Viktória munkanapjai.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3