Varga Izabella
(fotó: RTL Klub)

Varga Izabella, a Barátok közt című televíziós sorozat ügyvédnője, elárulta, mikor ér véget az ország egyik legnézettebb teleregénye. A dátum pedig közelebb van, mint gondolnánk.

Többé már nem leszünk Barátok közt

Tíz nap múlva lezárul egy korszak. Véget ér a több, mint húsz éven át tartó magyar napi sorozat. Legalábbis ez derül ki Varga Izabella, mindenki Balogh Nórájának Instagramon közzé tett posztjából. Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a sorozat valóban a vége felé közeledik. Eddig azonban senki sem tudta, pontosan mikor is áll le a forgatás.

Sikerekben és botrányokban sem volt hiány

A kezdetben számos rekordot döntögető napi sorozat az elmúlt időszakban már egyáltalán nem teljesített jól. Az Rtl Klub állítása szerint a Barátok közt a minimálisan elvárható nézettséget sem hozta. Emellett pedig azzal is szembe kellett nézniük az alkotóknak, hogy a sorozat utolsó heteinek teljes cselekménysorozatát valaki kiszivárogtatta néhány bulvárlapnak, köztük a Blikknek. A magazin később azt írta, hogy az informátor vélhetően egy dühös stábtag lehetett, akinek a felfedésére belső vizsgálatot indított a sorozat producere.

barátok közt vége legjobb jelenetek
(Fotó: RTL klub)

A Barátok közt legelső epizódját 1998. október 26-án láthatta a televíziós közönség. A sorozat összesen 23 évadot élt meg. A produkció számos díjat bezsebelt az évek során, köztük a Story Ötcsillag-díját is, 2001 -ben és 2008-ban. A több, mint 1000 epizódot megélt széria utolsó részeit nyáron láthatja a nagyközönség a televízió képernyőjén.

Ha kíváncsi vagy, milyen autóval gazdagodott a sorozat egyik népszerű sztárja, kattints ide!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •