springfield ünnepi öltözék csoport
Télies és könnyen rétegezhető darabok a férfiaknak, bohém hangulatú ruhák a nőknek

Már csak pár hét van hátra az év utolsó, eseménydús időszakáig: rengeteg programra készülhetünk az adventi hetektől kezdve, a karácsonyon és szilveszteren át, egészen a dolgozói vacsorák, illetve barátai találkozók sorozatáig. Nem is beszélve a karácsonyi vásárokig! Kényelmes, de mégis ünnepi öltözék az, amit az idei utolsó mozgalmas hetekre a Springfield kínál. Ezek a ruhadarabok a mindennapokba is meghozzák a karácsony hangulatát.

springfield ünnepi öltözék noiferfi
A sötét tónusok is főszerephez jutnak

Nők: bohém hangulatban az ünnepek felé

Idén télen a bohém irányzat által inspirált, szofisztikált, nőies darabok kerülnek előtérbe, amelyeknél a könnyed anyagok a télies jegyekkel alkotnak tökéletes harmóniát. A ruhák és blúzok fő árnyalatai a kék és a fukszia, kasmír mintával, valamint lurex anyaggal díszítve. A szetteket a türkiz kiegészítők és kötött darabok teszik teljessé, amik visszaadják az igazi téli hangulatot.

A kabátok és dzsekik tekintetében a sötét tónusok – mint a fekete, szürke vagy barna – lesznek az ünnepi szezon alapjai, szövet, teddy és bélelt motorosdzseki fazonokban. A bohó összeállításokat az olyan gesztenyebarna kiegészítők teszik teljessé, mint az övek, kalapok vagy szegecselt részletekkel díszített táskák. Emellett a fekete bokacsizmák kényelmes, mégis stílusos kinézetet biztosítanak.

springfield ünnepi öltözék kabat
Kabátok: egyszerre elegáns és meleg darabok a kollekcióban

Férfiak: ekrü, barna és piros az ünnepi öltözék fő színei

A téli kollekciójában olyan télies és könnyen rétegezhető darabokat találunk, amelyek letisztult és kényelmes viseletet nyújtanak a karácsonyi alkalmakra. Az idei szezon kulcselemei az ekrü és gesztenyebarna garbók, illetve a szürke alapú, sárga és piros geometrikus mintás pulóverek bélelt nyakú dzsekikkel viselve.

A kabátok különböző verziókban, kordbársony, farmer és bőrhatású anyagokban elérhetőek az üzletekben. Továbbá, a KEEP IT WARM! kollekció különböző színű parkái azoknak készültek, akik szeretik az egyszerre elegáns és meleg viseletet. A fekete vagy tengerészkék színű, sötét futócipők emelik a megjelenést, és tökéletesek az ünnepi eseményekre.

Talán még mindig nincs túl hideg a sneakerekhez, amelyek feldobják az elegáns öltözéket is, hiszen ma már akár kosztümhöz is fel lehet venni egy klassz sportcipőt. Így még talán vezetni is kényelmesebb.