Hyundai Kona N bemutató
Rejtélyes és merész az új Kona N

Először mutatták be a vadonatúj Hyundai Kona N erőteljes kiállást és nagy teljesítményt sugárzó formatervének részleteit. Nézzük, milyen lesz a crossover formavilága!

Erőt sugárzó megjelenés

A vadonatúj Kona N a Hyundai N almárka legfiatalabb modellje, és egyben az első szabadidőjármű az almárka kínálatában. A sportos crossover kifejezetten dinamikus megjelenéssel büszkélkedhet, amit még hangsúlyosabbá tesz széles és mély kiállása. A vadonatúj Kona N a közelmúltban bevezetett új Kona modern dizájnját egy merész, dinamikus formanyelvvel kombinálta.

Hyundai Kona N
Erőteljes kiállás jellemzi az új modellt

Repülőgép ihlette formavilág

Az orr megjelenését a nagyméretű, ikonikus kialakítású légbeömlők határozzák meg. A márka új fénykaraktere az agresszív, erőteljes kiállást eleveníti meg, ami tökéletesen passzol a crossover forrongó karakteréhez. Az alsó hűtőmaszk, a lökhárító formavilága a repülőgépek dizájnját idézi. A márka ezzel is igyekszik minél inkább kihangsúlyozni a modell aerodinamikailag optimalizált formavilágát és nagysebességű dinamikáját.

Vérpezsdítő hátsó idomok

A Hyundai Kona N futurisztikus hátsója szintén magával ragadó. A nagyméretű, dupla tetőspoiler vérforraló megjelenése nem csupán szemkápráztató, egyúttal gondoskodik a fokozott leszorító erőről. Az öblös, dupla N kipufogók a Kona sportos karakterét emelik ki, az optimális légáramlásról pedig nagyméretű diffúzor gondoskodik. A fényezett kerékívek csillogás exkluzív hatást kelt, egyben optikailag csökkenti a KONA N has magasságát.

Ha érdekel, miben segítenek a Hyundai elektoromos Kona modelljei, olvasd el cikkünket: Hat elektromos KONA segíti az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •