Hyundai ökumenikus segélyszervezet

Hat új elektromos KONA segíti mostantól az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. A 450 km hatótávolságú, 5 személy szállítására alkalmas autók a szervezet budapesti, miskolci, kastélyosdombói és dunavarsányi intézményeiben, illetve az Országos Segélyközpontban látnak el majd karitatív szolgálatot.

Segítség környezettudatos módon a Hyundai Kona segítségével

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szolgálatára most, a járvány második hullámában is nagy szükség van. “Segélyszervezetünk mindennapi munkája során kiemelt érték a fenntarthatóság. Országos intézményhálózatunk működtetése során egyre inkább a megújuló energiák felhasználására törekszünk. A szervezet flottáját gyarapító elektromos autók használatával növelni tudjuk szolgáltatásaink hatékonyságát. A kedvezőbb üzemeltetési, karbantartási és szervizelési költségeknek köszönhetően pedig az személy- és adományszállítási feladatainkat is költségkímélőbb és környezetkímélőbb módon tudja ellátni” –mondta el Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója.

„Kiemelten fontos mindannyiunk számára, hogy fenntarthatóbbá tegyük környezetünket. Ehhez nagyban hozzájárulhatunk azzal, ha teljesen elektromos autókkal közlekedünk. Fontosnak tartjuk, hogy a segítség időben, megbízhatóan és környezettudatos módon juthasson el a rászorulókhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy ez az elektromos KONA flotta segíti a szervezet munkáját a jövőben” – mondta az autók átadásánál Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary Kft. ügyvezetője.

hyundai adomány KONA
A 450 km hatótávolságú, 5 személy szállítására alkalmas e-autók nagy segítséget jelentenek az Ökumenikus Segélyszervezet karitatív munkájában

 

Az együttműködő partnerek mellett az autók bemutatásába és átadásába bekapcsolódott Lékai-Kiss Ramóna Hyundai márkanagykövet, aki évek óta segíti önkéntesként az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •