kiss ramóna légy ne magad hyundai
Egy biztató szó, egy hasznos tanács, egy jó lehetőség - ezt kínálják a mentorok

Tavaly hatalmas népszerűségnek örvendett a Hyundai Légy N magad programja, amelyben a márka nagykövetei meséltek arról, ők hogyan hozták ki magukból, életük minden területén azt a csúcsteljesítményt, amit a Hyundai „N széria” autói is képviselnek. Történeteiken keresztül a néző is inspirálódhatott, hogy „N-maga” legyen és megpróbálja felülmúlni az önmagával szemben támasztott elvárásait. A program idén folytatódik: a fiatal tehetségeket Kiss Ramóna, Michelisz Norbert és Rácz Jenő támogatja.

Tehetségkutató program hírességekkel

Rácz Jenő idén csatlakozott márkanagykövetként Kiss Ramónához és Michelisz Norberthez. A műsorvezetőnő, a sztárséf és az autóversenyző is tehát mentorrá avanzsál a tehetségkutató program során: a Hyundai jóvoltából egy-egy fiatal tehetségnek nyújtanak szakmai segítséget pályafutása beindításához. A mentorok célja, tudásuk és tapasztalatuk átadásával lehetőséget teremteni a fiatal tehetségeknek, hogy ők is képesek legyenek a csúcsteljesítményre.

A Légy N magad program második évadában olyan tehetséges fiatalokat mutatnak be, akik maguk is műsorvezetők, séfek vagy autóversenyzők szeretnének lenni és már el is kezdték bontogatni szárnyaikat. Pályájuknak ezen a kezdeti szakaszán egy biztató szó, egy hasznos tanács, egy jó lehetőség óriási lökést adhat ahhoz, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot és akár örökre megváltoztassák az életüket.

A programot a https://hyundai.hu/legynmagad aloldalon lehet nyomon követni, ahol hamarosan jelentkeznek a fiatal tehetségeket bemutató filmekkel.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •