rubint réka
(Fotó: RTL Magyarország)

Rubint Réka az ország egyik legismertebb embere, férje Schobert Norbert révén sokszor kerül ő is és családja is figyelem középpontjába. Mint a legtöbb híres embernek, így Rékának is megvannak az irigyei, azonban a sikeres fitneszedző már hozzá van szokva, hogy kap hideget és meleget a közösségi médiában. Rubint Réka a 168 órának adott tabuk nélküli őszinte interjújából szemléztünk. Ez is érdekelhet: Schobert Norbi születésnapi ajándéka megríkatta feleségét. Videón Réka reakciója!

„Előfordult, hogy kipakolták a kukánkat, majd lefotózták és részletesen kielemezték a tartalmát.”

Rubint Réka többek között mesélt a hírportálnak arról a Facebook-csoportról, ami kimondottan a családja elleni gyűlöletről szól, ahova az emberek lényegében csak és kizárólag gyűlölködni járnak. Mint mondja, volt idő hogy követte a csoportot, ami szerinte egy „gyűlölködő, rettenetesen negatív energiával rendelkező emberek gyülekezete.”

schobert norbi norbert rubint réka
(Fotó: norbi.update/Instagram)

Rubint Réka és családja kénytelen volt költözni

Mint mondja „előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: ‘Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek.’ Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna.” Tipp: Rubint Réka egy amerikai oldtimer autóval lepte meg Schobert Norbit

Rubint Réka és családja elleni utálat volt, hogy tettlegességig fajult: „Egyszer kiderítették, pontosan hol lakunk Szentendrén. Kipakolták a kukánkat, majd lefotózták és részletesen kielemezték a tartalmát. Azóta már lakhelyet váltottunk. Ennek a csoportnak az egyes tagjainak nagyon komoly pszichiátriai kezelésre van szüksége. Sajnos a Facebook és az internet felületet ad ennek, ez a gyűlöletbeszéd és a zaklatás körét is teljesen kimeríti.”

Az alábbi sztárhírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •