Ezek a 2021-es tavaszi trend alapdarabjai. Te már beszerezted őket?

Pandémia ide, koronavírus oda, a divatvilág nem áll meg. Az idei tavaszi és nyári kollekció darabjait egyértelműen a merész és stílusos formavilág határozza meg. Az elmúlt hetek divatbemutatóin nagy számban szerepeltek a túlméretezett blézerek, az elegáns arcmaszkok és a merész táskák. De vajon ezek lesznek a tavaszi trend 2021-es alapdarabjai? Cikkünkből megtudhatod, mi lesz az idei tavaszi trend!

Tarolnak a válltöméses blézerek

Bizony, bizony. A 80-as évek legmeghatározóbb divatja a tavaszi trend 2021-es kollekciót is elérte. A túlméretezett, válltöméses boyfriend blézerek igazi ékkövei lehetnek megjelenésednek. Annak ellenére, hogy derekad környékén lazán libben a dzseki, lábaidat egészen elképesztő módon megnyújtja. Ha igazán modern megjelenést akarsz elérni, akkor viseld egyenes szárú, vagy éppen bő nadrággal. A boyfriend kabátok és blézerek legmenőbb színei idén a púderkék, a szénszürke, és a semleges, pasztell színek.

Dzsekik tavaszi trend 2021
A 80-as évek ismét megjelenik a divatban (fotó: sentinelassam.com)

Tavaszi trend 2021: Elegáns és sikkes fejkendők minden évszakra

Az 50-es és 60-as években megjelenő fejkendők viszonylag rövid ideig voltak a divat középpontjában. De ahogy az lenni szokott, a 21. században meghatározó divatirányzattá vált. Praktikusságuk nem csupán abban rejlik, hogy védik hajkoronádat, hanem tökéletesen kiegészítik megjelenésedet is. Mindegy, hogy virágos mintát, merész színeket, vagy éppen selyem alapanyagot választasz magadnak, biztosan nem nyúlsz mellé. Viseld akár az álladon megkötve, a fejed hátsó részén lógatva, vagy éppen a nyakadba tekerve. A tavaszi trend 2021-es képviselőinek kötelező darabja a fejkendő.

fejkendő
Grace Kelly legendás hajviselete a 2021-es trendben is elegáns (fotó: pixabay)

A további alapdarabokat a következő oldalon találod!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2