fashion szajmaszk
Forrás: Instagram.com/csiriano

Úgy néz ki, a szájmaszkok még jó darabig életünk – illetve ruhatárunk – tartós darabjai lesznek. Megtanultunk velük együtt élni, remélhetőleg mindenkinél ott lapul már akár több darab is a táskában, autóban. Ami tavasszal még hiánycikk volt, ma már alapdarab a boltok polcain. Sőt, színes és érdekes termékválaszték is kialakult, új kínálatot jelent ezentúl a fashion szájmaszkok palettája. Számos neves divatház, tervező vagy varroda megalkotta a saját maszkkollekcióját, így olyan darabokat is rendelhetünk már a webshopokból, amelyek megkoronázzák az öltözékünket, tükrözik személyiségünket. Íme, néhány hazai tipp, ahonnan érdemes rendelned hozzád illő dizájner maszkot!

https://www.instagram.com/p/CEAJe8TBl9H/

By Happy szájmaszk

fashion designer szájmaszk

A járvány miatt bajba került sportruházatot gyártó cég a túlélés reményében, a munkaerő megmentéséért kezdett bele a maszkgyártásba. Széles kínálata miatt érdemes felkeresni weboldalukat, ahol egyszerűbb és prémium minőségű mosható maszkokat is kínálnak. A prémium maszkok két rétegből készültek, belsejük anti-bakteriális, ezüst szálas pamut.
Ár: 3490 Ft

Király Beáta Vogue szájmaszk

Király Beáta divattervező szintén nem tétlenkedett a járványhelyzet alatt. Vásárlói kérésére számos vidám és csajos maszkkollekciót álmodott meg, amiből könnyű kiválasztani a személyiségünkhöz illőt.

 

NUBU fashion maszk

A Nubu minimalista dizájner maszkjai többféle verzióban is elérhetőek, áruk 3000 és 7000 Ft közt mozog. Kétrétegű poliészterből készültek, moshatóak. Állítható, illetve nyakba akasztható is pánttal készültek, így rendkívül praktikusak.

Még több izgalmas maszkért lapozz a következő oldalra!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2