2022 sziget fesztivál
(Fotó: Sziget)

Hatalmas bulifolyamot ígér a két év után visszatérő Sziget Fesztivál. A szervezők – a korábban bejelentett negyven fellépő mellé most újabb, mintegy harminc nevet dobtak be a köztudatba. Köztük van a tavalyi MTV EMA díjra legtöbb kategóriában jelölt, végül az Év Előadója és a Legjobb Popvideó díjjal jutalmazott, Grammy tulajdonos világsztár, Justin Bieber, valamint a világ legjobb lemezlovasai közt számon tartott Calvin Harris. Tipp: A tinilányok kedvence Magyarországon ad koncertet márciusban

Kihagyhatatlan bulinak ígérkezik a 2022-es Sziget Fesztivál

Az idei Szigetre több előadó érkezik friss lemezanyagával. Az ausztrál Tame Impala a The Slow Rush című albumát mutatja be a fesztiválon, a legígéretesebb tehetségek közé tartozó Sam Fender, aki az idei Brit Awards-on a legjobb brit alternatív/rock előadó díját nyerte el, Seventeen Going Under című új lemezét promotálja majd. Friss albummal, a 2021-ben megjelent Therapy című anyaggal érkezik a szintén brit Anne-Marie, jön továbbá Holly Humberstone, valamint a német ütősökből és fúvósokból álló techno csapat, a Meute is.

A kedden közzétett fellépői listán szerepel továbbá Steve Aoki, Nina Kraviz, a Milky Chance,
Bad Gyal, a Channel Tres, a Kensington, az Ofenbach, Mezerg, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, illetve a Dirtyphonics. A szervezők korábban már bejelentették mások mellett az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings of Leon, a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi koncertjét is az idei Szigeten. További információkat a 2022-es Sziget Fesztiválról itt találsz.

A legnagyobb hazai nyári fesztiválok programjait itt találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •