Szadai szafari park: nézd meg a parkban készült videónkat!

Ha nem tör ki idén a koronavírus-járvány, talán sosem született volna meg a szadai szafari park ötlete. Erre most tényleg azt mondhatjuk, hogy minden rosszban van valami jó!

Mert a szadai szafari park valóban egy remek kezdeményezés. Az ötlet a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz társulatához köthető, akik a járvány miatt hónapok óta nem tarthatnak előadást, így bevételük sincsen. Ám pénzre nekük is szükségük van. Ezért kitalálták, hogy a munka nélkül maradt alkalmazottakat és állatokat most máshogy foglalkoztatják: egy szafari parkot hoznak létre, amit az állatok között autóval közlekedve járhatunk végig. Akárcsak egy igazi szafari parkban Afrikában!

A Safari Park Szada megvalósításával ifj. Richter József igazgató régi nagy álma válhatott valóra. A parkot nemrég mi is felkerestük, beszámolónkat és a parkkal kapcsolatos fontos információkat ebben a cikkünkben találod. Vagy nézd meg videónkat, és kukkants be a szafari park izgalmaiba!

A szadai szafari park útvonala 30-40 perc alatt megjárható, és útközben akár meg is lehet állni az autóval, ha alaposan szemügyre szeretnénk venni az állatokat. Kiszállni azonban nem szabad. Érdemes a bejáratnál egy nagy csomag répát vásárolni (500 Ft), imádják a négylábúak. Jó, ha az út végére is marad néhány darab belőle, mivel a kijáratnál további programok várnak ránk. Lehet például zebrát etetni és simogatni (amihez jól jön a répa), megnézni a cirkuszi lovakat, lovagolni és tevegelni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •