strandok éjszakája
(Fotó: Freepik)

Ha szuper hétvégi programot keresel, most megtaláltad! Koncertekkel, tűzzsonglőrökkel, táncprogramokkal és szaunaszeánszokkal vár minden csobbanni vágyót a 12. alkalommal meghirdetett Strandok éjszakája az ország számos fürdőjében. Ezt se hagyd ki: Római-parti Plázs: 50 év után újra szabad a fővárosi dunai fürdőzés

A Strandok éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható

Az ország legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a szombat esti Strandok éjszakája, ahol a részt vevő fürdők akár hajnalig is várják a látogatókat.

strandok éjszakája
(Fotó: Csobbanj velünk/Facebook)

Eddig 40 fürdő csatlakozott, és az ország minden régiójában lesz résztvevő helyszín, így mindenki lakóhelyéhez vagy nyaralási helyszínéhez közel is talál programokat. A Strandok éjszakája rendezvényen vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és természetesen éjszakai fürdőpartik várják a közönséget. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással készül szombatra.

A vonatkozó szabályozások szerint az éjszakai strandolás védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. A csatlakozó fürdőkről és a programokról a Magyar Fürdőszövetség oldalán vagy a Csobbanj velünk Facebook-oldalon kaphatsz bővebb információt.

A Strandok éjszakája után az alábbi programokat se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •