Alfa Romeo Giulia GTA genfi autoszalon 2020

Az Alfa Romeo Giulia az első helyet szerezte meg a német SPORT AUTO magazin közönségszavazásának négy kategóriájában. A Giulia szuperautókat idéző teljesítményt nyújt az 510 lóerős, 2,9 literes, V6-os Bi-Turbo motorokkal, az exkluzív megjelenéssel, az új technológiai megoldásokkal, a felfrissített vezetéstámogató és biztonsági rendszerekkel – a modell részletesebb bemutatását itt találod.

Ezekben a kategóriákban tarolt az Alfa Romeo Giulia

Alfa romeo Giulia
Ez az autó a márka 110 éves történelmének legerősebb közúti járműve
  1. A Giulia GTAm nyerte a „100 000 euró feletti sorozatgyártású szedánok/kombik” kategóriáját. A szavazatok 44,7 százalékát szerezte meg.
  2. Az olvasók egymás után negyedik alkalommal választották meg a Giulia Quadrifoglio-t a „100 000 euró alatti sorozatgyártású szedánok/kombik” kategóriájában. Most a szavazatok 47,5 százalékával nyert.
  3. A SPORT AUTO olvasói szerint kategóriájukban a Giulia és Giulia Veloce a legjobb. A szavazatok 39,4 százalékát besöpörve foglalhatta el a dobogó legmagasabb fokát a „75 000 euró alatti import sorozatgyártású szedánok/kombik” versenyében.
  4. A Giulia nyerte a „sorozatgyártású szedánok/kombik 50 000 euró alatt” kategóriát, ahol a szavazók 45 százaléka voksolt az Alfa Romeo modelljére.
alfa_romeo_giulia_gtam_geneva
Legjobb szedán/kombi 100 000 euró felett – Alfa Romeo Giulia GTAm

Idén 28. alkalommal szavaztak kedvenc sportautóikról a német SPORT AUTO magazin olvasói. A díjak jelentőségét mutatja, hogy mintegy 13 ezer olvasó adta le voksát. 18 kategóriában, 230 sorozatgyártású modell közül választhattak. A vásárlói értékítélet elismerése annak, hogy az új Giulia GTA koncepcióját és technikai megoldásait az 1965-ös Giulia GTA, az Autodelta által kifejlesztett „Gran Turismo Alleggerita” ihlette. Az Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo motor továbbfejlesztett, immár 540 lóerős változatával ez az autó a márka 110 éves történelmének legerősebb közúti járműve.