sebastian vettel lánykérés hungaroring
Sebastian Vettel örömmel vett részt Dániel és Veronika nagy napján (Fotó: Hungaroring)

Koronczi Dániel és barátnője, Matyó Veronika hatalmas Formula-1 és Sebastian Vettel-rajongók. Kapcsolatuk is a száguldó cirkuszhoz köthető, hiszen négy éve éppen a Magyar Nagydíj hétvégéjén találkoztak. Nem volt kérdés, hogy idén is a Hungaroringen töltik az évfordulójukat, de előtte azonban még a repülőtérre is kilátogattak, hátha megpillanthatják az érkező F1-pilótákat. Tipp: 10 Forma-1-es pilóta, akikkel bármikor elmennénk egy körre

Lánykérés a Hungaroringen

lánykérés hungaroring
A nagy pillanat

A repülőtéren sikerrel jártak, éppen összefutottak Sebastian Vettellel, akivel sikerült pár percet beszélniük. Amikor eljött a búcsú ideje, Dániel titokban Vettel kezébe csúsztatott egy borítékot azzal az instrukcióval, hogy ha lehet, még csütörtökön olvassa el. A borítékban egy meghívó lapult, amiben a férfi meghívta az F1-es pilótát a csütörtök este esedékes lánykérésére. Dániel nem tudhatta, hogy az autóversenyző elolvassa-e a levelet vagy sem, csak reménykedett, hogy így lesz, és Vettel eljön a nagy eseményre.

Csütörtök este több száz ember gyűlt össze a Hungaroring főbejárata előtt. Mivel idén a járvány miatt nem tartották meg a szokásos közönségtalálkozót, így a rajongók jobb híján a főbejárat előtt várták a Magyar Nagydíj előtti első szabadedzésről távozó pilótákat. Dániel és Veronika a Hungaroring sziluettje előtt várakozott. Bár még nem volt fél nyolc, Dániel úgy döntött nem vár tovább, letérdelt, és megkérte Veronika kezét.

Vettel elolvasta a levelet

forma 1 lánykérés
Az újdonsült menyasszony
Sebastian Vettel hungaroring magyar nagydíj
Sebastian Vettel személyes ajándékkal érkezett a különleges lánykérésre

Az „igen” után még magukhoz sem tértek a meghatódottságból, amikor elektromos rollerrel egy zöld maszkos srác érkezett. „Nem arról volt szó, hogy fél nyolckor lesz a lánykérés?” – kérdezte Vettel mosolyogva, majd egy kézzel írott levelet nyújtott át az ifjú párnak, amelyben jókívánságait vetette papírra. Nehéz volt eldönteni, hogy a vőlegény vagy a menyasszony a meghatottabb, de azért a közös fotó elkészült. Az élmény pedig minden bizonnyal életre szóló.

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

Forrás, képek: hungaroring.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •