Schobert Norbi rubint réka
(forrás: rtl.hu)

Az elmúlt hetek viszontagságai után Schobert Norbi nem a múlton, de nem is a jelenen sokkal inkább a már jövőn agyal. Annak ellenére, hogy Réka és Norbi csak pár hete ünnepelték 19. házassági évfordulójukat, a fitneszguru máris elhatározta, hogy 20. házassági évfordulójukon újra feleségül veszi Rékát. Már azt is tudja, kiket hív meg a lagzira. Ezt se hagyd ki: Ezt írta Schobert Norbi Rékának 19. házassági évfordulójuk alkalmából

Réka és Norbi ötévente megújítják házassági fogadalmukat

Schobert Norbi és családja nehéz heteket tudhatnak maguk mögött. A fitneszguru augusztus 26-án kapott sztrókot és csak a vakszerencsének köszönheti, hogy időben érkezett a segítség. A kórházba szállítása után két műtéten is át kellett esnie. Végül az előírt időt nem is töltötte az intézetben, helyette saját felelősségre hazament, hogy imádott feleségével tölthesse 19. házassági évfordulójukat. A Bors a minap arról kérdezte Norbit, hogy mit tervez jövőre, amikor Rékával húszéves házassági évfordulójuk lesz.

schobert norbi norbert rubint réka
50-60 fővel számol Norbi a negyedik fogadalom megújító lakodalomra (Fotó: norbi.update/Instagram)

„Jövőre lesz a húsz éves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mondani semmit – magyarázta a fitnesz guru. – Csak azt tudom, hogy meghitt eseményt szeretnék. Szűk körűt, olyan ötven-hatvan főset.

A számokat hallva a riporter megkérdezte tőle, hogy nála tényleg ez jelenti-e a szűk kört, amire Norbi nevetve válaszolt: „Igen, mi ennyien vagyunk, a család és a barátok. Azt sem találtam még ki, hogy itthon tartjuk, vagy külföldön. Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben.”

A legfrissebb sztárhíreket az alábbi címekre kattintva találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •