Schobert Norbit meg kellett műteni házassági évforduló
(Fotó: Schobert Norbi/Instagram)

Pár napja Schobert Norbi saját felelősségére elhagyta a kórházat azért, hogy imádott feleségével, Rubint Rékával tölthesse a 19. házassági évfordulójukat. Tipp: Anyósa is közrejátszott Schobert Norbi sztrókjához

Schobert Norbi és Rubint Réka 20 éve alkotnak egy párt és 19 éve házasok. Norbi egy hónap udvarlás és 10 nap együttélés után kérte meg Réka kezét, szerelmük pedig azóta is töretlen. A sztárpár a tegnapi napon ünnepelte 19. házassági évfordulójukat, mely kapcsán Norbi saját felelősségére még a kórházat is elhagyta. A fitneszguru Facebook-oldalán is megemlékezett a jeles napról, megosztott egy 19 évvel ezelőtti és egy mai közös fotót Rékával: a poszt mellé az alábbiakat írta:

„Ma vagyunk 19 éves házasok és 20 éve együtt! Köszönöm Istenem és Szerelmem! Köszönöm, hogy kaptam még egy esélyt és köszönöm a sok jókívánságot!”

Ma vagyunk 19 éves házasok és 20 éve együtt! Köszönöm Istenem és Szerelmem! Köszönöm, hogy kaptam még egy esélyt és köszönöm a sok jókívánságot!

Közzétette: Norbi Update – 2021. szeptember 5., vasárnap

Rubint Réka is hasonlóan romantikus szavakkal illette szerelmét:

„20 évvel ezelőtt 1 hónap udvarlás és 10 nap együttélés után megkérdezted tőlem: “Elkísérsz-e egy életen át?” Én azt feleltem : IGEN. 9 hónap múlva a feleséged lettem! Épp 19 évvel ezelőtt. Azt, hogy mennyire szeretlek, féltelek és mennyire Te jelented nekem a mindent… arra nincsenek szavak! Te vagy a másik felem. A részem. A szerelmem. A társam. Az örömöm. A fájdalmam. A mindenem. 1 héttel ezelőtt kétségbeesve könyörgött a lelkem érted! Hogy ne történjen semmi baj… hogy 30-40 èv múlva is hozzád bújva tudjam elmondani azt, hogy Te jelented a mindent! Boldog 19. házassági évfordulót Szerelmem!” Schobert Norbi sztrókjáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek, ne hagyd ki őket:

Forrás: Life

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •