pataky attila edda
(Fotó: Pataky Attila/Facebook)

Pataky Attila néhány hónapja ünnepelte 70. születésnapját, pedig tavaly szeptemberben még úgy tűnt, elhagyja a földi világot. Az Edda frontembere szerint a földi küldetése még nem ért véget, maradnia kellett. A rockénekes most a Borsnak mesélt a spiritualitásról, az időkapuról és a földönkívüliekről. Ezt se hagyd ki: 11 év után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

Pataky Attila zeneivel szolgálja az emberiséget

„Rockzenésznek és énekesnek lettem teremtve, méghozzá ide, a Kárpát-medencébe, hogy a világ egyik legcsodálatosabb szakrális nyelvén énekelhessem el a verseimet. Az itt élők dolga a fény és szeretet felmutatása, és ebben van talán szerepem.” A rocker szerint a sztárság nagyon jó dolog, amivel lehet élni és visszaélni, de ő ezt az egészet egyfajta szolgálatnak tekinti, amivel „ tenni tudok magamért, a környezetemért, az emberiségért. Visszatekintve merem állítani, hogy nagyon sok dalom, aminek ma is üzenete van, sugallatra íródott.”

Pataky Attila elmondta, hogy sok dolga van még, de „néha bitang fárasztó, mondhatni, emberfeletti megküzdeni az „emberalattiakkal”. Évek óta kicsúfolnak, lecikiznek, amikor földönkívüliekről beszélek, pedig már a NASA is elismerte, hogy a naprendszerünkben is kb. 1250 bolygón lehet a miénkhez hasonló élet. Az univerzum nyüzsög az élettől. Csak el vagyunk zárva, egy fedő alatt tartanak minket.”

Hosszú idő után, hárman együtt, szabadon! Pataky Lili Emese Gergely Pataky

Közzétette: Pataky Attila – 2021. április 30., péntek

Az Edda frontembere nem fél az elmúlástól, mert szerinte örökéletű fénylények vagyunk

Tavaly szeptemberben a koronavírus miatt farkasszemet néztem a halállal. Amikor nagyon rosszul voltam, megkérdeztem a mesteremtől, Krisztiántól: Lehet, hogy tévedtek a látók és nem fogok 85 évig élni? Egy ponton azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége, elviselhetetlenül sok a fájdalom. Felhívtam a feleségem és azt mondtam: Orsika, lehet, hogy mennem kell. Azt válaszolta, hogy akik szeretnek, mind imádkoznak értem, nem hagyhatom itt őt és őket. Nyitva volt az időkapu, de Orsin kívül Krisztián is megerősített abban, maradnom kell” – vélekedett Pataky Attila.

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek, kattints az alábbi címekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •