tolvai reni kállay saunders andrás szakítottak
(Fotó: Kállay-Saunders András/Instagram)

Vége Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tizenegy éve tartó szerelmének, tudta meg a Blikk. A magyar zeneipar álompárjaként emlegetett énekesek még Megasztár 5. alatt szerettek egymásba. A szakítás oka az lehet, hogy Kállay-Saunders András ennyi idő után sem kérte meg Reni kezét, pedig az énekesnő már vágyott erre. Renivel készült exkluzív interjúnkat se hagyd ki: Tolvai Reni: Az autóm az ékszerem!

Tolvai Reni egész nyáron egyedül nyaralt

Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük: András új hajjal sokkolta rajon­góit, ami gyakran a szakítások egyik árulkodó jele, Tolvai Reni pedig egész nyáron András nélkül vakációzott. Az is beszédes, hogy míg korábban rendszeresen posztoltak közös képeket közösségi oldalaikra, az elmúlt félévből egy ilyet se találunk. Sőt, az egymás képeinek lájkolása és kommentelése is már a múlté.

 

„Nem tudom cáfolni ezt az információt” – érkezett a választ az énekesnő közvetlen környezetéből, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders András nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozzon a szakításról, illetve, hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemnek. Egyesek szerint a kapcsolatnak azért lett vége, mert Reni hiába várta, hogy András megkérje a kezét: „András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk… Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé” – nyilatkozta az énekesnő a ZSHOWtime című műsorban pár hónapja.

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek, kattints az alábbi cikkekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •