puskás peti dallos bogi
(Fotó: @apuskaspeti/Instagram)

Habár Dallos Bogi és Puskás Peti még csupán egy hete járnak jegyben, már most mindenki azt szeretné tudni, mikor kel egybe az álompár. A két énekes ezt az információt egyelőre megtartja magának, ám az X-Faktor két mentora már azt tervezgeti, hová utaznának el a mézeshetekre, írja a Blikk.hu.

“Vannak álmok és tervek. A nászútról még korai lenne beszélni, de szerintem az a legjobb úti cél, ami nem az egyik fél álma, hanem ahová mind a ketten szeretnénk eljutni. Peti például mindig Seattle városát szeretné megnézni, én pedig voltam már New Yorkban és Los Angelesben is, nagyon tetszett, úgyhogy szívesen megmutatnám neki, elvinném Amerikába” – mondta a Manna FM TR!Ó című műsorában az énekesnő.

Puskás Peti és Dallos Bogi költöznek! Hamarosan kertes házuk lesz és kutyát is örökbe fogadnak

“Hamarosan költözünk. Jelenleg a belvárosban lakunk, ahol bár nagyon szeretnénk már kutyát, nem tudunk tartani, viszont a költözés után nem lesz akadálya” – bizakodott az énekesnő, akitől megkérdezték: mi jön előbb, a baba vagy egy közös kutyus? “Most azt érzem, hogy az utóbbi lesz előbb. És mivel az állatvédelem nagyon fontos számunkra, szinte biztos, hogy egy keverék kutyust fogadunk örökbe.” Puskás Peti Instagram-bejegyzéseiből láthatjuk, hogy a pár mennyire komolyan veszik az állatmentést. Szinte nem telik el úgy hét, hogy valamilyen módon ne segítsenek állatmentő alapítványoknak, kóbor kutyáknak.

További sztárhíreink:

Forrás: Blikk.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •