golden globe
A Golden Globe díjátadó története bővelkedik igazán emlékezetes és trendteremtő outfitekben, merészebb és szexis ruhadarabokban

Az amerikai filmes világ számára az Oscar után, a Golden Globe a második legfontosabb gála. A vörös szőnyegen is pontosan lemérhető mindez. Hétfő hajnalban került sor a gálára, idén azonban egy virtuális rendezvény keretein belül tartották meg. A jelöltek és díjazottak élő adásban, otthonuk kényelméből izgulhatták végig az eredményhirdetést. Ez persze nem akadályozta meg a hírességeket abban, hogy csoda szép ruhákban, csinos sminkekben és csillogó hajkoronákban pózoljanak. Ebben a videóban Jane Fondát láthatod:

Sok sztár az Instagramon mutatta meg, milyen ruhát választott az idei Golden Globe-ra-A Demóna-filmek Aurórája például egy Gucci ruhában tündökölt.

Rosamund Pike egy Molly Goddard estélyit vett fel, amit fekete bakanccsal párosított.

A legszexibb Golden Globe ruhák a kétezres évekből

A díjátadó története éppúgy bővelkedik igazán emlékezetes és trendteremtő outfitekben, mint az Oscaré. Most a Glamour azt nézte meg, hogy az elmúlt években a Golden Globe vörös szőnyegén melyek voltak a legmerészebb, legszexibb darabok. Volt olyan év az elmúlt húsz évben, amikor a legmerészebb ruha egyáltalán nem keltett volna feltűnést egy olyan évben, amikor szinte minden híresség aligruhát viselt.

A vörös szőnyegen az elmúlt években az autómárkák is szerephez jutottak: a Velencei Filmfesztivál sztárja rendre a Lexus, amely olyan sztárokat szállított már, mint Brad Pitt vagy Cate Blanchett. 2021-ben Cannes-ban pedig az idén 60 éves Renault 4L lesz a főszereplő.

Forrás

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •