nissan tokio limitált széria

A Nissan magyarországi csapata egy új ötlettel állt elő. Kiválasztott három modellt: a Micrát, a Qashqait és az X-Trailt. Megnézte, hogy az adott szegmensben melyek azok a felszereltségek, amelyek a legfontosabbak az ügyfelek számára. Így született meg a Nissan Tokio limiált kiadás – ezek a változatok kizárólag Magyarországon érhetőek el!

Fehér színű új Micra 5 millió alatt

A Micra a kisautó kategóriában található, és aki ilyet vesz, annak fontos, hogy jól nézzen ki az autó (pl. LED-es nappali menetfény, hátsó tetőspoiler, sportos megjelenés), legyenek benne alapvető kényelmi extrák (pl. klíma, fűtött ülések, elektromos ablakemelők stb.), legyen biztonságos illetve könnyen vezethető (pl. visszagurulás gátló rendszer, intelligens vészfékező rendszer, automata elakadásjelző stb.), ugyanakkor legyen megfizethető. Mindezekkel összhangban a Nissan Micra Tokio limitált széria, fehér színben, 4 800 000 Ft-ért megvásárolható. Az is fontos, hogy ez már egy valós vásárlási ár, nem pedig egy induló változat.

nissan micra tokio
A Micra 5 alkalommal nyerte el a nemzetközi év autója díjat, a mostani változat nagyot nőtt a korábbi generációkhoz képest

140 lóerős motorral jön a Qashqai Tokio limitált széria

A Qashqai egy alsó-közép kategóriás szabadidő autó (C-SUV). Ez egy nagyon népszerű szegmens jelenleg, de nemcsak a szegmens népszerű, hanem azon belül a Qashqai is. Ő volt a Crossover kategória megteremtője. A mai napig több Európai országban piacvezető és több mint 3 millió darab fogyott belőle. A Qashqai Tokio limitált széria is olyan felszereltséget tartalmaz, amit az adott kategóriában a legtöbbre értékelnek az emberek. Benne van nagyon sok kényelmi extra, mint például a fűthető első ülések, automata fényszórók, automata ablaktörlők, automata kétzónás légkondicionáló, nagyméretű (17”) alufelnik – a teljesség igénye nélkül. A Tokio limitált széria egyébként a népszerű 4 hengeres 140 lóerős motorral érkezik, ára pedig 7 200 000 Ft.

Nissan Qashqai Tokio

7 személyesben is elérhető az X-Trail

A harmadik modell az X-Trail, amelynél leginkább találó a Tokio elnevezés, ugyanis Japánban gyártja a Nissan. Az X-Trail szegmense, a D-SUV (felső-közép kategóriás szabadidő autó), szintén népszerű Magyarországon. Itt is megjelennek az olyan extrák mint a telefontükrözés, a közlekedési táblák felismerése vagy a parkolóradar, viszont a parkolókamera már 360°-os, a multimédiás rendszer már beépített navigációval is rendelkezik. Az alufelnik pedig már 18”-esek, sőt a csomagtérajtó kéz nélkül is nyitható – sok egyéb más extra mellett. A motor is egy erősebb, 160 LE-s változat, és fejlett duplakuplungos váltóval kínálja a cég. Az X-Trailnek még egy előnye lehet, hogy 7 személyes verzió is elérhető.

Nissan Tokio X-Trail
Ebben a kategóriában a vásárlók még több felszereltséget várnak el

Mindhárom autó alapból fehér színű (ez messze a legnépszerűbb szín), de az X-Trail esetében a gyöngyházfehér felárt is tartalmazza az ár. A Tokio változat az X-Trailből 9 900 000 Ft.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •